Power of Love: Αποκάλυψαν ότι ήρθαν σε ερωτική επαφή όσο βρίσκονταν στο ριάλιτι!

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί και η Κυριακή Τσανικίδη ήταν από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια του Power of Love στην πρώτη σεζόν του ριάλιτι σχέσεων. Οι δυο τους απέδειξαν πως παρά τα καβγαδάκια που μπορεί να υπήρχαν και τις τριβές μέσα στο παιχνίδι, τα συναισθήματα τους ήταν αληθινά και παραμένουν μαζί ακόμα και σήμερα.

“Λόγω της ημέρας θα ήθελα να πω και εγώ 2 λόγια για το δικό μου amore Η αλήθεια είναι πως όταν είχα μπει στο Power of Love δεν σκεφτόμουν καν πως θα ερωτευτώ! Για την ακρίβεια μου φαινόταν αστείο να κάνω σχέση μέσα σε ένα ριάλιτι! Τώρα μπορώ να πω μετά βεβαιότητας πως το πείραμα πέτυχε! Είμαι μαζί με έναν άνθρωπο που με αγαπάει και μου το δείχνει κάθε μέρα! Δεν περιμένει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να το κάνει
Επειδή εγώ δεν είμαι το ίδιο περιποιητική ήθελα να κάνω αυτό το post για να σου πω πως σ’ αγάπω και ας είμαι ακαμάτα όπως με αποκαλείς “, έγραφε η Κυριακή πριν από λίγο καιρό, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για τον αγαπημένο της Σωκράτη και τη σχέση τους που ξεκίνησε μέσα από το Power of Love.

Η αποκάλυψη για το Powe of Love

Το ζευγάρι το μεσημέρι της Τρίτης βρέθηκε στην εκπομπή μεσημεριάτικα και στην κουβέντα με την Ειρήνη Κολιδά οδηγήθηκαν σε προσωπικές αποκαλύψεις…

“Όταν σας ερχόταν η επιθυμία για κάτι άλλο, που δεν θα το πω γιατί είναι μεσημέρι και όλοι έχετε καταλάβει τι είναι, γινόταν η δουλειά;», ρώτησε το ζευγάρι η παρουσιάστρια. “Το καταπιέζαμε αναγκαστικά”, απάντησε η Κυριακή Τσανικίδη.

Πάντα αυθόρμητος και πιο ευθύς ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί χαμογελούσε πονηρά στην ερώτηση και ανταπέδωσε με ερώτηση: “Θες την αλήθεια; Η αλήθεια είναι ότι από κάποια στιγμή και μετά τα όρια περιφρούρησης, φύλαξής μας, είχαν χαλαρώσει. Δηλαδή, μετά το τετράμηνο είχαμε παλιώσει. Είχαμε γνωριστεί και με τους φύλακες, οπότε ήταν πιο εύκολο να ξεγλιστρήσουμε…”, με την Κυριακή να σημειώνει με αμηχανία: “Ήμασταν σίγουρα λίγο πιο χαλαροί αλλά σίγουρα δεν το ήξερε κανένας άλλος…”

Διαβάστε ακόμα: “Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Τα παιδιά μου τα απέκτησα μετά από πέντε εξωσωματικές”

Μαρία Ιωαννίδου: “Ο Φρέντυ, η μαμά μου, ο αδελφός μου, όλοι τους έφυγαν νωρίς! Και εγώ δεν ήμουν εκεί…”

Δεν φαντάζεστε πώς χαρακτήρισε τη Φαίη μας ο ταξιτζής που πήγε την Αργυράκη στο Πρω1νό!

Keywords
Τυχαία Θέματα