Pink hair: Δείτε τις celebrities που το έχουν τολμήσει και σκεφτείτε το σοβαρά

Οι παστέλ αποχρώσεις και κυρίως το ροζ τη φετινή άνοιξη είναι huge trend. Και όχι, δεν αναφερόμαστε στο μακιγιάζ ή το μανικιούρ μόνο αλλά και τα μαλλιά. Από πέρυσι οι haircolorists το έχουν προτείνει ανεπιφύλακτα και ήταν αρκετές οι stars που το τόλμησαν. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χρώμα που πρέπει να υποστηρίζεται με το ανάλογο look. Όπως και να’ χει όμως είναι τέλειο και κάνει τη διαφορά.

Οι celebrities που έβαψαν τα μαλλιά τους έκαναν θραύση και οι ροζ

αποχρώσεις που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό σ’ εκείνες είναι πραγματικά υπέροχες. Αν το σκέφτεστε λοιπόν σοβαρά καλό είναι τα δείτε τα ωραιότερα pink hair colors που ακολουθούν και στη συνέχεια να το συζητήσετε με τον κομμωτή σας.

Πρόκειται άλλωστε για ένα ιδιαίτερο χρώμα που χρειάζεται μεγάλη φροντίδα μιας και έχει την τάση να ξεθωριάζει. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να χρησιμοποιείτε συγκεκριμένα προϊόντα περιποίησης ώστε να παραμένει το χρώμα ζωντανό μέχρι την επόμενη βαφή.

Πρώτη και καλύτερη η Πηνελόπη Αναστασοπούλου η οποία τον τελευταίο καιρό έχει μείνει πιστή στο πολύ έντονο χρώμα που της ταιριάζει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις 7 Ιαν, 2020 στις 9:06 πμ PST

H Katty Perry μας έχει συνηθίσει στις εκκεντρικές εμφανίσεις και δεν θα μπορούσε παρά να υιοθετήσει ένα ροζ-φούξια χρώμα μεταξύ άλλων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KATY PERRY (@katyperry) στις 15 Απρ, 2019 στις 6:34 μμ PDT

H Έλενα Τσαγκρινού τόλμησε να κάνει δύο μεγάλες αλλαγές ταυτόχρονα. Υιοθέτησε το bowl cut με το ροζ υπέροχο χρώμα και το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια τέλειο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E L E Ν Α T S A G K R I N O U (@elenatsagkrinou_official) στις 29 Φεβ, 2020 στις 8:28 πμ PST

H Hailey Bieber ακολουθεί πιστά τις τάσεις και το ροζ ήταν ένα από τα χρώματα που αγαπάει πολύ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Baldwin Bieber (@haileybieber) στις 4 Φεβ, 2020 στις 10:58 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Blue moon: Το νέο nail art trend που θα λατρέψετε

Είσαι καστανή και θέλεις να γίνεις ξανθιά; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα