Paula Badosa: Το δώρο του Στέφανου Τσιτσιπά που την ξετρέλανε -«Είμαι η πιο τυχερή κοπέλα στον κόσμο»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa είναι εδώ και μερικούς μήνες ζευγάρι! Οι δυο τους όπου σταθούν και όπου βρεθούν μιλούν με τα πιο τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον, ενώ κάνουν πολύ συχνά κοινές αναρτήσεις στα social media. Μάλιστα, έχουν και κοινό προφίλ στο Instagram με το όνομα «tsitsidosa».

«Η αγάπη με βοηθά να καταλάβω ότι στη ζωή δεν υπάρχει μόνο δουλειά και δεν μπορώ να σκέφτομαι το τένις 24/7, κάτι που έκανα στο παρελθόν. Έχω γνωρίσει

κάποιον που με βοήθησε να εκτιμήσω τις πιο σημαντικές αξίες στην καθημερινή ζωή. Με βοήθησε να γίνω καλύτερος άνθρωπος», εξομολογήθηκε πρόσφατα σε αμερικανικό Μέσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την αγαπημένη του.

Η Paula Badosa είναι παρούσα σχεδόν σε κάθε αγώνα του αγαπημένου της, ενώ μαζί απολαμβάνουν και πολλά ταξίδια. Πρόσφατα ταξίδεψαν στη Νέα Υόρκη, γεγονός που αποκάλυψαν μέσα από τον κοινό τους λογαριασμό στο Instagram μέσα από φωτογραφίες.

View this post on Instagram

A post shared by @tsitsidosa

To δώρο του Στέφανου Τσιτσιπά που ξετρέλανε την Paula Badosa

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, η Paula Badosa αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως ο αγαπημένος της της αγόρασε ένα μπουκέτο με λουλούδια κατά την βόλτα που πραγματοποίησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τα κόκκινα τριαντάφυλλα που της προσέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ένα τέραστιο χαμόγελο στο πρόσωπο. Στο στιγμιότυπο που ανέβασε τόνισε πως είναι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο.

Δείτε παρακάτω το σχετικό InstaStory της:

Διαβάστε ακόμα:

Η Παραλία: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Πάντα τα αγόρια που μου άρεσαν ήταν μεγαλύτερα από μένα»

Κωνσταντίνος Αργυρός: Ο πρώτος Έλληνας καλλιτέχνης στο θρυλικό «Barclays Center» της Νέας Υόρκης!

Keywords
Τυχαία Θέματα