Open: Αυτή η παρουσιάστρια αποτελεί πλέον παρελθόν από το κανάλι

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Ίνα Ταράντου φιλοξενήθηκε στο Open και παρουσίασε την εκπομπή «Εμείς», η οποία ολοκληρώθηκε πρόωρα τον περασμένο Νοέμβριο, λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης που σημείωνε.

Και μπορεί όλο αυτό το διάστημα η παρουσιάστρια να μην εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο η ίδια εξακολουθεί να ανήκει στο δυναμικού του καναλιού, αφού το συμβόλαιό της με το κανάλι λήγει στις 30 Ιουνίου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Breakfast@Star» και τον δημοσιογράφο Μαρίνο

Βυθούλκα, η Ίνα Ταράντου θα ολοκληρώσει την συνεργασία της με το Open και θα αποχωρήσει από τον σταθμό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Ίνα Ταράντου  βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας για να αναλάβει μια εβδομαδιαία εκπομπή.

Λίγο καιρό μετά το πρόωρο τέλος της εκπομπής της, η Ίνα Ταράντου είχε δηλώσει στην κάμερα του «Happy Day»: «Το έχω αφήσει πίσω μου και προχωράμε για να δούμε τι θα κάνουμε. Στεναχωρήθηκα περισσότερο για την ομάδα μου γιατί βρέθηκαν χωρίς δουλειά. Σε ότι έχει να κάνει με εμένα, δεν το παίρνω ακριβώς σαν αποτυχία αλλά ως το ότι αυτό το κομμάτι δεν μου ταίριαξε οπότε το κλείνουμε και πάμε παρακάτω.

Δεν έχω αποδεσμευθεί από το κανάλι γιατί έχω συμβόλαιο με το σταθμό το οποίο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο αλλά είναι πολύ νωρίς ακόμα για να συζητήσουμε για κάτι άλλο».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Πλήθος κόσμου στην κηδεία του -Το τελευταίο «αντίο» από φίλους και συγγενείς

Τρύφωνας Σαμαράς: Ο άγνωστος καβγάς με τη Ρούλα Κορομηλά

Καλομοίρα για Eurovision: «Έφερα πρόταση με budget στην ΕΡΤ αλλά απορρίφθηκε, δεν θα τους παρακαλέσω κιόλας»

Keywords
Τυχαία Θέματα