One moment… Πρέπει να γνωρίσεις την πιο λαχταριστή και… φυσική σειρά προϊόντων για τα μαλλιά!

Η περιποίηση των μαλλιών μας δεν είναι αστεία υπόθεση. Οι μέρες που απλά διαλέγαμε σαμπουάν με βάση τη μυρωδιά του έχουν τελειώσει. Συνεχώς ψάχνουμε (και ψάχνεις) προϊόντα εξειδικευμένα και κυρίως προϊόντα που δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά. Βλέπεις, το σαμπουάν είναι ένα προϊόν που πολλές χρησιμοποιούμε ακόμα και καθημερινά (παραδέξου το) και γι’ αυτό η αναζήτηση για φυσικές επιλογές και brands που σέβονται τα μαλλιά και την υγεία μας εντείνεται. Ε λοιπόν, σε μία μόνο στιγμή η αναζήτηση αυτή τελείωσε, καθώς ανακαλύψαμε το μοναδικό Nature

Moments από τον Schwarzkopf! Συστατικά 100% από φυσική προέλευση, χωρίς σιλικόνες και τεχνητά χρώματα. Προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες όλων των τύπων μαλλιών και που μυρίζουν…ονειρεμένα! Είσαι έτοιμη να τα γνωρίσεις; Έχουμε και λέμε:

Αν έχεις ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά: Σειρά Nature Moments Moroccan Argan Oil & Macadamia Oil
Μία σειρά με πλούσια, θρεπτική, αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ λιπαρή σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη για ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά. Περιέχει έλαιο αργκάν ή αλλιώς «υγρό χρυσό», το οποίο είναι γνωστό για την πλούσια ευεργετική του δράση στα μαλλιά, και έλαιο macadamia που τα θρέφει σε βάθος. Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν και τη πιο μεταξένια και θρεπτική μάσκα που έχεις δοκιμάσει ποτέ!

Αν έχεις ψαλίδα: Σειρά Nature Moments Mediterranean Olive Oil & Aloe Vera
Η σειρά που φτιάχτηκε για να σε βοηθήσει να τιθασεύσεις ακόμα και τα πιο απείθαρχα μαλλιά με ψαλίδα. Ναι! Όσο δύσκολα και αν νομίζεις ότι είναι τα μαλλιά σου, η σειρά αυτή μπορεί να σε βοηθήσει. Περιέχει έλαιο ελιάς, ό, τι καλύτερο δηλαδή για την θρέψη των μαλλιών, και αλόη βέρα που ενυδατώνει σε βάθος, και έτσι σου χαρίζει μαλλιά λεία και… πειθαρχημένα. Αποτελείται από σαμπουάν, conditioner και την πιο ανάλαφρη μάσκα μαλλιών που θα ερωτευτείς!

Αν χρειάζεσαι όγκο και πυκνότητα: Σαμπουάν Nature Moments Provence Herbs & Lavender
Αν τα μαλλιά σου είναι συνήθως flat και η αλογοουρά σου χωρίς καθόλου όγκο, ετοιμάσου να ξετρελαθείς. Το σαμπουάν Nature Moments Provence Herbs & Lavender περιέχει βότανα και λεβάντα,που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες σε τελετουργίες ομορφιάς για την περιποίηση των μαλλιών και τον καθαρισμό σε βάθος του δέρματος και της τρίχας, συμβάλλοντας έτσι στην ενδυνάμωση και την υγεία τους. Ένα φρέσκο και ευωδιαστό σαμπουάν που θα αναζωογονήσει τις αισθήσεις σου…αλλά και τα μαλλιά σου.

Αν έχεις λεπτά και εύθραυστα μαλλιά: Σαμπουάν Nature Moments Honey Elixir & Babary Fig Oil
Μία σειρά «θησαυρός» για τα λεπτά και εύθραυστα μαλλιά που μυρίζει σαν γλύκισμα! Περιέχει ελιξίριο μελιού, γνωστό για την απίθανη θρεπτική και δυναμωτική του δράση, και έλαιο (ναι έλαιο) σύκου που περιέχει αμινοξέα, απαραίτητα για την καλή υγεία των μαλλιών και την ανθεκτικότητά τους. Ένα σαμπουάν που θα μεταμορφώσει τα δικά σου μαλλιά από το πρώτο κιόλας λούσιμο!

Αν έχεις πολύ ξηρά μαλλιά: Nature Moments Νερό Καρύδας & Άνθος Λωτού
Η πιο ευωδιαστή και αγαπημένη μας σειρά Nature Moments που μεταμορφώνει τα ξηρά μαλλιά από το πρώτο κιόλας λούσιμο. Το νερό καρύδας και το άνθος λωτού επαναφέρουν κατά τη διάρκεια του λουσίματος τα επίπεδα της υγρασίας και φυσικά την απαλότητα της τρίχας, κάνοντας έτσι τα μαλλιά σου πραγματικά αγνώριστα! Η σειρά αποτελείται από σαμπουάν και μία τόσο ευωδιαστή κρέμα μαλλιών που θα σε κάνει να ανυπομονείς για το επόμενό σου λούσιμο!

Λοιπόν; Ποια είναι η Nature Moments σειρά που θα μεταμορφώσει με 100% φυσικό τρόπο τα δικά σου μαλλιά; Μείνε συντονισμένη για να μάθεις περισσότερα και για αποκλειστικά tips.

Διάβασε ακόμα:

Αυτό είναι το μυστικό της Khloe Kardashian για τα σπυράκια!

5 βήματα για τις τέλειες βλεφαρίδες

Διάβασε τι δεν πρέπει να κάνεις ΠΟΤΕ αν λερωθείς με μεικάπ

Keywords
Τυχαία Θέματα