Oι ολόσωμες φόρμες της Φαίης που κέρδισαν πάνω από 240.000 likes στο instagram!

Η Φαίη μας έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στις ολόσωμες φόρμες καθώς αρκετά συχνά τις επιλέγει στο Πρω1νό αλλά και εκτός εκπομπής. Η Φαίη αγαπάει ιδιαίτερες τις λευκές ολόσωμες φόρμες, ενώ σε βραδινές εμφανίσεις της μπορεί να επιλέξει και μαύρες ή κόκκινες.

Τις τελευταίες μέρες έχει κάνει 4 εντυπωσιακές εμφανίσεις με ολόσωμες φόρμες και κάποιες από αυτές είναι πιο πρωινές και casual ενώ κάποιες άλλες πιο βραδινές. Οι διαδικτυακοί της φίλοι στο instagram ξετρελάθηκαν με τη μαύρη ολόσωμη φόρμα που φόρεσε η Φαίη μας πριν λίγες

ημέρες. Η συγκεκριμένη φωτογραφία προσέλκυσε περίπου 75.000 χρήστες. Η Φαίη συνδύασε τη φόρμα της με λευκό blazer και θαλασσί ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Λίγες μέρες νωρίτερα η Φαίη μας επέλεξε μια πιο casual ολόσωμη φόρμα από τζιν ύφασμα που συνδύασε με μαύρα πάνινα παπούτσια και μαύρη φαρδιά ζώνη. Οι τζιν ολόσωμες φόρμες είναι ιδανικές για καθημερινό στιλ με άποψη και θα σε βολέψουν πολύ!

Η λευκή ολόσωμη φόρμα της Φαίης συνδυάστηκε τέλεια με κρεμ παλτό και ζακετάκι, έναν χρωματικό συνδυασμό που μας αρέσει πάρα πολύ φέτος τον χειμώνα.

Τέλος, η Φαίη μας φόρεσε μια λευκή (πιο βραδινή) ολόσωμη φόρμα και τη συνδύασε με μπρονζέ πέδιλα και εντυπωσιακό κόσμημα στον λαιμό! Αυτή η φωτογραφία της Φαίης συγκέντρωσε επίσης σχεδόν 75.000 likes καθώς οι διαδικτυακοί της φίλοι ξετρελάθηκαν με αυτό το ντύσιμο.

Oι ολόσωμες φόρμες αποτελούν ένα ρούχο που επιλέγεται φέτος από πολλές γυναίκες με στιλ σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Δίνουν στιλ σε κάθε εμφάνιση, συνδυάζονται τέλεια είτε με πέδιλα είτε με γόβες (αν είναι πιο βραδινές), είτε και με sneakers και πάνινα (αν είναι πιο casual). Είναι η ιδανική λύση για επίσημα events που δεν θέλεις να φορέσεις φόρεμα και θα σε βγάλουν πάντα ασπροπρόσωπη!

Διαβάστε ακόμα: Δες τι φοράνε οι Ελληνίδες stars όταν βγαίνουν ραντεβού με τους συντρόφους τους

Keywords
Τυχαία Θέματα