Survivor Ελλάδα-Τουρκία: Η συγκινητική αποχώρηση του Δημήτρη Μαργαρίτη

Ο Δημήτρης Μαργαρίτης ή Ράμπο, όπως τον αποκαλούσαν οι συμπαίκτες του, αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το reality περιπέτειας του ΣΚΑΪ αμέσως μόλις συμμετείχε στον πρώτο του αγώνα.

Ο λόγος που τον ανάγκασε να αποχωρήσει ήταν ένας σοβαρός τραυματισμός που υπέστη στο πόδι και τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι πολύ σοβαρότερο το τραύμα από ό,τι πίστευε ο ίδιος.

Συνεπώς σήμερα και μετά τη διάγνωση των γιατρών που του απαγορεύουν να συνεχίσει στο παιχνίδι, ο Δημήτρης Μαργαρίτης βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του.

Βεβαίως

το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο συναισθηματικά με τον ίδιο να δηλώνει στους συμπαίκτες του πως ήταν τιμή του που βρέθηκε στον Άγιο Δομίνικο μαζί τους και υπήρξε στην ομάδα τους.

Ωστόσο, πέραν της απώλειας του Δημήτρη, η ελληνική ομάδα είχε ακόμα δύο «απώλειες», αυτές της Νάντιας και της Ρίας που λόγω μικρών προβλημάτων υγείας που τους παρουσιάστηκαν, δε θα μπορούσαν να λάβουν, τουλάχιστον για σήμερα, μέρος στα αγωνίσματα.

Διαβάστε ακόμα:

Master Chef: Η απίστευτη ανατροπή που επιφύλασσε το καλωσόρισμα στο παιχνίδι -Το σοκ των παικτών!

Keywords
Τυχαία Θέματα