Oι Χριστουγεννιάτικες παλέτες σκιών που θα φορέστε και μετά τις γιορτές

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα μόνο προϊόν μακιγιάζ τις φετινές γιορτές μην το σκέφτεστε, η παλέτα σκιών είναι. Και μάλιστα γιορτινή, ίσως και συλλεκτική που θα σας χαρίσει τα ωραιότερα eye looks. Όχι, δεν θα φορέσετε τις σκιές μόνο στα parties των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Και στις αρχές της άνοιξης.

Εμείς σας αποκαλύπτουμε τις αγαπημένες μας παλέτες σκιών. Εσείς θα αναζητήσετε εκείνη που ταιριάζει στο look σας.

Dior, 5 Couleurs Happy

2020: Ναι είναι συλλεκτική και συγκλονιστική. Μέσα στην πολυτελή συσκευασία κρύβονται 5 σκιές που θα λατρέψετε. Μπορείτε να φορέσετε την καθεμία ξεχωριστά αλλά και να κάνετε τέλειους συνδυασμούς.

Chanel Les Ortinements de Chanel Les 4 Ombres: Η βασίλισσα της κομψότητας. Οι αποχρώσεις είναι γήινες, θηλυκές και σοφιστικέ και το σχήμα κάθε σκιάς θυμίζει τα εμβληματικά κουμπιά του Οίκου. Θα είναι ο μικρός σας θησαυρός αλλά και το ωραιότερο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον εαυτό σας φέτος τις γιορτές.

Too Faced Gingerbread Extra Spicy: Αν δεν την έχετε αποκτήσει ήδη, ήρθε η ώρα. Είναι η παλέτα σκιών που έχουμε συνδέσει με τα Χριστούγεννα. Οι λαμπερές υφές και οι γήινες αλλά και ροδακινί και καφέ αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και χρώμα ματιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Too Faced Cosmetics (@toofaced) στις 16 Νοέ, 2019 στις 5:00 μμ PST

Urban Decay Party Favor Palette: Η ονομασία της μαρτυρά τα looks που μπορείτε να υιοθετήσετε. Είναι ότι ωραιότερο για τα parties τω γιορτών αλλά και τις βραδινές, χειμωνιάτικες εξόδους σας.

MAC Star Sighting Compact: Super λάμψεις και βελούδινο φινίρισμα έχουν οι σκιές της παλέτας που λατρεύουν οι make up artists.

L’ Oreal Paris, Paris Electric Nights Snow Globe Pallete: Η νέα mega παλέτα σκιών θα σας προσφέρει το ακαταμάχητο βλέμμα επιβάλλεται να έχετε τις γιορτές. Οι αποχρώσεις είναι εμπνευσμένες από τις τάσεις της σεζόν αλλά και από την ατμόσφαιρα της Παριζιάνικης νύχτας. Τολμήστε να δημιουργήσετε ιδιαίτερους συνδυασμούς ή απλώστε το αγαπημένο σας χρώμα σε όλο το πάνω βλέφαρο.

Διαβάστε ακόμη:

Khloe Kardashian και Kylie Jenner εμφανίστηκαν με το ίδιο hair look αντιγράφοντας την αδερφή τους, Kim

Saoirse Ronan: Δείτε τα ωραιότερα beauty looks του νέου it girl

Keywords
Τυχαία Θέματα