H Beyonce αποδεικνύει πως το lip gloss δείχνει υπέροχο και το Χειμώνα

Οι περισσότερες από εσάς έχετε συνδέσει συγκεκριμένα προϊόντα μακιγιάζ με τις εποχές του χρόνου. Τι εννοούμε; Το καλοκαίρι στο νεσεσέρ σας υπάρχουν λιπ γκλος, bronzer και highlighter. Το χειμώνα από την άλλη το ματ κραγιόν είναι μόνιμα στην τσάντα σας όπως επίσης η πούδρα, οι σκούρες σκιές ματιών και το eyeliner. Λάθος. Μέγα λάθος λένε οι celebrity make up artists και το αποδεικνύουν

με τα looks που δημιουργούν στις stars.

Και όλα αυτά σας τα αναφέρουμε με αφορμή την τελευταία εμφάνιση της Beyonce. Τόλμησε να απλώσει στα χείλη της το πιο λαμπερό και δροσερό lip gloss καταρρίπτοντας έναν από τους μεγαλύτερους make up μύθους. Η Beyonce ήταν καλεσμένη στο πιο κοσμικό party του Hollywood, εκείνο των γενεθλίων του Sean “Diddy” Combs. Και φυσικά φρόντισε, όπως πάντα άλλωστε, να εντυπωσιάσει. Φόρεσε μια αποκαλυπτική δημιουργία με βαθύ σκίσιμο στο πλάι την οποία συνδύασε με ένα super volume hairstyle και μακιγιάζ που πρέπει να δείτε και να αντιγράψετε γιατί είναι ότι καλύτερο για τα γιορτινά parties που είστε καλεσμένες.

Στα μάτια άπλωσε μια shimmer σκιά και στα χείλη ένα gloss που της χάρισε wet look. H Beyonce δεν αγαπά πολύ τις ματ υφές στα χείλη σε αντίθεση με τα έντονες λάμψεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Beyoncé (@beyonce) στις 15 Δεκ, 2019 στις 5:09 μμ PST

Όπως καταλαβαίνετε είναι το look που πρέπει να αντιγράψετε στα parties που έρχονται ώστε να ξεχωρίσετε. Ναι, το γνωρίζουμε πως θέλετε να φορέσετε το αγαπημένο σας, κόκκινο, ματ κραγιόν το βράδυ των Χριστουγέννων ή την Παραμονής της Πρωτοχρονιάς. Ενόψει όμως του νέου χρόνου που έρχεται εμείς σας προτείνουμε να κάνετε την υπέρβαση και να υιοθετήσετε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της άνοιξης. 

Άλλωστε δεν το φόρεσε τυχαία η Beyonce. Ο προσωπικός της make up artist Sir John γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει ώστε η αγαπημένη του φίλη και πελάτισσα να κερδίσει τις εντυπώσεις και την επόμενη ημέρα όλοι να γράφουν και πάλι για το make up look της.

Διαβάστε ακόμη:

Bun hack: Ο κότσος που θα φτιάξετε μόνες σε μερικά λεπτά αμέσως μετά το γραφείο και πριν βρεθείτε με την κολλητή σας (video)

Λευκή σκιά ματιών: Δείτε πως θα τη φορέστε το φετινό Χειμώνα

Keywords
Τυχαία Θέματα