Oι bold τόνοι που έχουμε ερωτευτεί αυτόν τον μήνα!- Πώς θα τους φορέσεις στην καθημερινότητά σου;

Τα πιο έντονα, τα πιο δυναμικά, τα πιο χρωματιστά looks είναι αυτά που θα υιοθετήσουμε περισσότερο αυτή την άνοιξη. Bold πράσινα, κόκκινα, εκτυφλωτικά πορτοκάλι, neon, λαμπερά μπλε είναι μερικά από τα χρώματα που θα φορέσουμε ξανά και ξανά όλη τη σεζόν. Η Leonie Hanne μας δείχνει πως φοράει τις αγαπημένες τις Bold αποχρώσεις και μας εμπνέει ώστε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της.

Πράσινο

Όσο πιο έντονο είναι το πράσινο που θα

επιλέξεις τόσο το καλύτερο. Η γνωστή influencer τολμάει και επιλέγει ένα πράσινο παλτό που το συνδυάζει με total black look και neon πράσινες γόβες.

Φούξια

Κάθε άνοιξη επιλέγουμε το φούξια ως ένα από τα επόμενα μας χρώματα. Φούξια φορεματάκια, φούστες, παντελόνι, light πανωφόρια είναι μερικά από τα κομμάτια που θα φορέσουμε στο συγκεκριμένο τόνο.

Πορτοκαλί

Το χρώμα που είναι η έκπληξη της άνοιξης είναι το βαθύ πορτοκαλί και θα το φορέσεις εύκολα όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ένα χρώμα που μας φτιάχνει τη διάθεση και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πάρα πολλούς τόνους.

 Νeon

Tα neon χρώματα παραμένουν huge trend την σεζόν και αν είσαι αρκετά τολμηρή θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις ένα κοστούμι σε αυτούς τους τόνους. Η Leonie Hanne επιλέγει ένα πράσινο σακάκι με ασορτί παντελόνι και δημιουργεί το απόλυτο look.

Μπλε ρουά

Η έκπληξη της άνοιξης είναι το μπλε ρουά, ένα χρώμα που είχαμε να δούμε χρόνια στις τάσεις. Φέτος επιστρέφει δυναμικά και θα το επιλέξουμε για πολλές διαφορετικές περιστάσεις. Η γνωστή fashionista το επιλέγει για το κοστούμι της και το ταιριάζει με κίτρινο τσαντάκι δημιουργώντας την τέλεια αντίθεση.

Διαβάστε περισσότερα:

Ένα είναι το χρώμα που θα φορέσεις αυτή την Άνοιξη και το φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες στον κόσμο

Μήπως δεν είναι το Very Peri το πιο hot trend της χρονιάς; Εμείς έχουμε ερωτευτεί αυτό το χρώμα!

Υπάρχει ένα τζιν που θα φορεθεί πάρα πολύ μέσα στην Άνοιξη

Keywords
Τυχαία Θέματα