OMG! Αυτές είναι οι 8 τάσεις που συχαίνονται οι άνδρες!

Υπάρχουν κάποιες τάσεις που λατρεύουμε εμείς ως γυναίκες, που αγαπάνε οι σχεδιαστές και αποθεώνουν οι fashion bloggers. Τι άποψη όμως έχουν για αυτές τις 8 τάσεις οι άνδρες; Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα καθώς πρέπει με πολύ σοβαρό ύφος να σας ενημερώσουμε πως οι άνδρες απεχθάνονται αυτά τα trends. Το αν θα σε απασχολήσει η άποψή τους ή όχι είναι δική σου απόφαση!

#Puffy shirt
Όλα τα πουκάμισα

που έχουν φουσκωτά μανίκια ή έξτρα όγκο δεν είναι ό,τι πιο ωραίο στα μάτια ενός άνδρα. Πώς θα σώσεις την κατάσταση; Συνδύασέ το με ένα super mini και δεν θα μπορεί να πάρει το βλέμμα του από πάνω σου.

#Σεταρισμένη πιτζάμα
Το pyjama look είτε φοριέται σε έξοδο είτε στο σπίτι είναι άσχημο στα μάτια των ανδρών. Πώς θα σώσεις την κατάσταση; Απλά φόρεσε από μέσα ένα ζευγάρι σέξι εσώρουχα και φρόντισε με κάποιον τρόπο να φανούν.

#Puffer coats
Είναι γεγονός πως οι άνδρες δεν έχουν αδυναμία σε οτιδήποτε φουσκωτό! Πώς θα σώσεις την κατάσταση; Συνδύασε το jacket σου με κάτι που θα δείχνει λίγο δέρμα ή ένα κολλητό σύνολο.

#Overalls
Όσο βολικές κι αν είναι οι ολόσωμες φόρμες δεν πρόκειται να τους αλλάξεις τα μυαλά. Δυστυχώς οι φαρδιές ολόσωμες φόρμες δεν είναι από τα αγαπημένα τους outfits σε μια γυναίκα. Ένα crop top από μέσα ίσως αλλάξει λίγο την εικόνα σου.

#Fur slides
Τα fur slides είναι από τα χειρότερα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις αν θες να εντυπωσιάσεις έναν άντρα. Πώς θα το σώσεις; Δυστυχώς αυτό δεν σώζεται εύκολα!

#Ζιβάγκο
Τα ζιβάγκο είναι μεγάλη τάση της σεζόν αλλά δυστυχώς οι άντρες δεν προτιμούν τα συγκεκριμένα tops γιατί κρύβουν όλα αυτά που δεν θα ήθελαν να κρύβονται. Όσο πιο στενό είναι τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να του αρέσει.

#Kitten Heels
Τα kitten heels είναι από τις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά για τους άνδρες είναι κάτι σαν τα παπούτσια της γιαγιάς. Όσο κι αν επιμένεις πως είναι η τελευταία λέξη της μόδας δεν πρόκειται να τον μεταπείσεις.

#Kόκκινο κραγιόν
Αν δεν έχει σκοπό να σε φιλήσει τότε ίσως και να του αρέσει πάνω σου. Αν όμως έχει άλλα σχέδια για εσάς…θα απογοητευτεί όταν δει το κόκκινο κραγιόν σου.

Διαβάστε ακόμα: Celia Kritharioti: Το show της στο Παρίσι εντυπωσίασε όλη την Ευρώπη

Keywords
Τυχαία Θέματα