Οι κρέμες με ρετινόλη που πρέπει να δοκιμάσετε αμέσως τώρα

Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ακμή, τις κηλίδες και τις λεπτές γραμμές τότε θα γνωρίζετε ήδη ότι μια φόρμουλα με ρετινόλη στη σύνθεση της είναι εκείνη που θα σας σώσει. Η ρετινόλη είναι παράγωγο της βιταμίνης Α και έχει την ιδιότητα να διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου ενώ παράλληλα ενισχύει την κυτταρική ανανέωση. Παράλληλα λειαίνει την επιδερμίδα χαρίζοντας απαλότητα και ενυδάτωση ενώ μειώνει κηλίδες και πανάδες.

Εμείς θα σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας κρέμες με ρετινόλη κι εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνη που καλύπτει τις ανάγκες σας. Ας τις δούμε:

La Roche Posay,

Redermic R Anti Aging Retinol Cream: Πρόκειται για μια φόρμουλα που περιέχει αγνή ρετινόλη καθώς επίσης απολεπιστικό σαλικυλικό οξύ το οποίο λειαίνει τις λεπτές γραμμές από το πρόσωπο και το “πόδι της χήνας”.

Neutrogena, Rapid Wrinkle Regenerating Face Cream: Χαρίζει απαλότητα και πιο λαμπερή όψη στην επιδερμίδα. Τα πρώτα αποτελέσματα είναι άμεσα αφού φαίνονται μία μόλις εβδομάδα μετά την πρώτη χρήση.

Skin Ceuticals, Retinol 1.0 Refining Night Cream: Περιέχει τη μεγαλύτερη ποσότητα ρετινόλης από οποιαδήποτε άλλη. Παράλληλα είναι εμπλουτισμένη με φυσικά εκχυλίσματα που βοηθούν στην λείανση των ρυτίδων και λεπτών γραμμών καθώς και των σημαδιών ακμής.

ROC, Retinol Correxion Max Daily Hydration Crème: Συνδυάζει τη ρετινόλη με το υαλουρονικό οξύ που σημαίνει ότι είναι κατάλληλη για ξηρές επιδερμίδες. Μειώνει παράλληλα τα σημάδια γήρανσης και είναι η καταλληλότερη για χρήση κατά την περίοδο του χειμώνα.

Murad, Retinol Youth Renewal Night Cream: Πρόκειται για μια πλούσια κρέμα με εκχυλίσματα λουλουδιών και κόκκινων φυκιών στη σύνθεση της. Λειαίνει ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Χρησιμοποιείστε την κάθε βράδυ κατά την περίοδο του χειμώνα. Τους καλοκαιρινούς μήνες είναι καλύτερο να την εφαρμόζετε 1-2 φορές την εβδομάδα.

Strivectin-ar™ Advanced Retinol Intensive Night Moisturizer: Αν θέλετε το πρωί η επιδερμίδα σας να είναι απαλή και λαμπερή τότε πρέπει να απλώνετε τη συγκεκριμένη φόρμουλα το προηγούμενο βράδυ. Ενυδατώνει σε βάθος, λειαίνει τις λεπτές γραμμές και χαρίζει απίστευτη φωτεινότητα.

Διαβάστε ακόμη:

Η Cardi B εμφανίστηκε με τα φυσικά της μαλλιά και είναι υπέροχη

Γνωρίζετε ποιο είναι το hairspray που καλύπτει τις ανάγκες σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα