Ένα ζευγάρι αποκαλύπτει: «Η θεραπεία ζεύγους μπορεί να σώσει τον γάμο σου»

Όποιο ζευγάρι και να ρωτήσεις που είναι σε μια σχέση πολλά χρόνια θα σου πει πως οι σχέσεις δεν είναι πάντα εύκολες και πως για να έχεις μια όμορφη και υγιή σχέση θέλει υπομονή και επιμονή.

Το ίδιο ακριβώς αποκαλύπτει και ζευγάρι που έσωσε τον γάμο του με τη βοήθεια της ψυχανάλυσης. Συγκεκριμένα η Julie από την Washington αποκάλυψε: «Μερικές φορές όταν η σπίθα έχει φύγει σε μια σχέση, υπάρχει

ένας πραγματικός λόγος για τον οποίο έχει συμβεί αυτό. Ο σύζυγός μου και εγώ κάναμε ψυχανάλυση ζεύγους, μεμονομένη ψυχανάλυση και διαλογισμό (και μαζί με μια μεγάλη δόση χιούμορ) καταφέραμε να σώσουμε τον γάμο μας.»

Οι ειδικοί σε θέματα σχέσεων αναφέρουν πως ακόμα κι αν νιώθεις πως δεν υπάρχει καμία σωτηρία στη σχέση ή τον γάμο σου προσπάθησε να πας σε έναν ψυχαναλυτή-θεραπευτή και συζήτησε για το πρόβλημά σου μαζί με τον αγαπημένο σου. Άκου τι θα σου πει, προσπάθησε να κάνεις πράξη όλα όσα θα ακούσεις και αυτό θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις πάρα πολλά πράγματα για σένα αλλά και για τη σχέση σου.

Ακόμα κι αν τελικά χωρίσεις να ξέρεις πως η ψυχανάλυση θα σε βοηθήσει να τα βρεις καλύτερα με τον εαυτό σου και να καταλάβεις καλύτερα τους γύρω σου!

Διαβάστε ακόμα: 5 πράγματα που πρέπει να θυμάσαι όταν στεναχωριέσαι για έναν χωρισμό!

Keywords
Τυχαία Θέματα