O οίκος Dior πήρε το πράσινο φως και έρχεται στην Αθήνα στις 17 Ιουνίου!

Εδώ και αρκετό καιρό ο οίκος Dior έκανε την προσπάθειά του για να καταφέρει να πραγματοποιήσει το show του στην Αθήνα. Η νέα κολεξιόν θα παρουσιαστεί στη χώρα μας και ο τίτλος της είναι «Croisière 2022».

«Ο Οίκος επέλεξε την Αθήνα, προορισμό εξαιρετικού χαρακτήρα, κοιτίδας του δυτικού

πολιτισμού και των ευρωπαϊκών τεχνών, για την κολεξιόν Croisière 2022, έμπνευση της Ιταλίδας σχεδιάστριας Maria Grazia Chiuri. Το ντεφιλέ θα συνεχίσει την μαγεία του σόου που δημιουργήθηκε το 2020 στο Λέτσε…στην καρδιά της ελληνικής πρωτεύουσας με απόλυτο σεβασμό των υγειονομικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ», είπε  στην ανακοίνωση ο γνωστός οίκος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Η κολεξιόν Croisière 2022 τιμά και τη φωτογράφιση που είχε γίνει στην Ακρόπολη πριν από 70 χρόνια!

Πριν λίγο καιρό το Υπουργείο Πολιτισμού είχε δηλώσει:

«Στελέχη του Οίκου μόδας Dior έχουν ζητήσει να επισκεφθούν στις 26, 27 και 28 Απριλίου αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία. Συγκεκριμένα, την Ακρόπολη, το Ηρώδειο, τον Ναό του Ηφαίστου, το Παναθηναϊκό Στάδιο, τον Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, και τον Ναό του Δία, στη Νεμέα. Άλλο, επίσημο, αίτημα δεν έχει υποβληθεί και εφόσον υποβληθεί, θα εξετασθεί σύμφωνα με τα οριζόμενα στον νόμο 3028/2002 «Περί Προστασίας των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Τελικά το αίτημα υποβλήθηκε και το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα του οίκου, ο οποίο ζήτησε να αναβιώσει τη φωτογράφηση του 1951. Ωστόσο το ΚΑΣ δεν δέχτηκε να γίνει κινηματογράφηση των μοντέλων στον Ιερό Βράχο αλλά επιτρέπει την κινηματογράφηση του χώρου χωρίς την παρουσία προσώπων. Το αίτημα που έστειλε ο οίκος είχε τον τίτλο «Dior celebrates Greece» και αποτελεί ένα γεγονός που θα τονώσει τις σχέσεις της χώρας μας με την Ευρώπη αλλά και με τη Γαλλία.

Η Resort κολεξιόν του οίκου θα είναι αφιερωμένη στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821, και οι δημιουργίες θα γίνουν με ελληνικά υφάσματα, από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες και δημιουργούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior)

Το Υπουργείο αποκάλυψε πως επίκεντρο της επίδειξης θα είναι το Καλλιμάρμαρο Στάδιο. «Το γεγονός αυτό, δεδομένου ότι θα τύχει διεθνούς παρουσίασης από μεγάλα ΜΜΕ, θα συμβάλει στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό και στην ενίσχυση του τουρισμού», καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Τουρισμού.

Διαβάστε ακόμα: 5 looks που υιοθέτησε η Leonie Hanne και θα θέλεις να δοκιμάσεις ASAP

AYTA είναι τα μαγιό της Kylie Jenner που έχουν ξετρελάνει το instagram φέτος!

H Fashion Editor του Faysbook.gr προτείνει: 10 LBD που θα θέλεις να έχεις στην ντουλάπα σου

Keywords
Τυχαία Θέματα