Το σπίτι της Olivia Palermo μυρίζει ιταλική εξοχή!

Μπορεί ένα πέρασμά της από το reality show The City το 2008 να της άνοιξε στην πόρτα στο χώρο της μόδας και να την ανέβασε στις πρώτες θέσεις των influencers παγκοσμίως, όμως η Olivia Palermo δεν επαναπαύεται στην καλή της τύχη και την υπέρκομψη εμφάνισή της.

Πειραματίζεται συνεχώς σε νέα projects πέρα από τη μόδα και το στυλ

(έχει ήδη το δικό της fashion label, το Olivia Palermo Collection) ενώ πρόσφατα λάνσαρε και τη σειρά μακιγιάζ Olivia Palermo Beauty. Τελευταία νέα της, η συνεργασία με το πολυτελές brand κεριών, Sicily Hill, για το οποίο δημιούργησε ένα συλλεκτικό κερί με την αγαπημένη της ευωδιά για το σπίτι.

«Είμαι θαυμάστρια  της Olivia εδώ και χρόνια και πάντα την έβλεπα ως μούσα για το προσωπικό μου στυλ», είπε η  Jessica Hill Howard, η ψυχή του brand, στο Architectural Digest. Όταν η Howard πλησίασε την  Palermo και μοιράστηκε μαζί της τη σκέψη της για αυτή τη συνεργασία, η Olivia ήξερε ακριβώς τι μυρωδιά ήθελε να δημιουργήσει.

Αποτέλεσμα: το limited edition κερί Olivia Palermo| Sicily Hill Citrus Blossom, ένα κερί  3,5 κιλών με 3 φυτίλια, που είναι ένα “κοκτέιλ” από Σιτσιλιάνικο λεμόνι, παιώνιες και λευκά άνθη – μια ευωδιά που θυμίζει Ιταλική εξοχή.

“Καλοκαίρι για μένα συνήθως σημαίνει πολλά ταξίδια – πελατικά events τον Ιούνιο, Παρίσι τον Ιούλιο για τα Couture shows, διακοπές στη Μεσόγειο τον Αύγουστο – όμως πάντα βρίσκω χρόνο να επισκεφθώ τους φίλους μου που ζουν σε αυτά τα μέρη. Φέτος, τα πράγματα εξακολουθούν να είναι διαφορετικά –  θέλησα, λοιπόν, να βρω έναν τρόπο να φέρω σε μένα και τους φίλους μου που ίσως δεν καταφέρω να δω, κάτι από αυτό που αγαπώ περισσότερο στα ταξίδια μου – έτσι προέκυψε αυτό το κερί σε συνεργασία με την Sicily Hill”, έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram η influencer.

Στη συνέντευξή της στο Architectural Digest, η Palermo εξομολογήθηκε πως ασχολείται ιδιαίτερα με τις ευωδιές που “ντύνουν” το σπίτι της: “Τα κεριά είναι σημαντικά για μένα. Ακριβώς όπως στην εσωτερική διακόσμηση, όπου θέλεις να εστιάσεις σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή χρώμα που σε μεταφέρει από το ένα δωμάτιο στο άλλο, πιστεύω πως κάπως έτσι λειτουργεί και ηευωδιά. Θέλεις να υπάρχει μια συνέχεια και καθώς περπατάς στο σπίτι σου να υπάρχουν ευωδιές που συμπληρώνουν την βασική ευωδιά του χώρου σου”, είπε η Olivia.

Όταν ρωτήθηκε πώς χαλαρώνει στο σπίτι της, απάντησε: “Βυθίζομαι στην μπανιέρα με άλατα epsom, κάνω ένα ζεστό ντους και προσπαθώ να κάνω αποσυμπίεση. Ίσως δω ένα επεισόδιο του Downton Abbey. Πηγαίνω νωρίς για ύπνο. Όσον αφορά τη skincare ρουτίνα μου, το αφήνω στον δερματολόγο και τις αισθητικούς μου”.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ariana Grande: Όλες οι λεπτομέρειες του νυφικού beauty look της!

Victoria Beckham: Το αγαπημένο της skin balm είναι μια συνταγή από το…1926!

Η Gwen Stefani με two-toned μαλλιά έφερε κάτι από Cruella στο πλατό του The Voice!

Keywords
Τυχαία Θέματα