O makeup artist της Kim Kardashian πλένει τα πινέλα του με τον πιο ιδιοφυή τρόπο!

O Mario Dedivanovic είναι ο άνθρωπος που, μαζί με την Kim, έκανε το contouring τάση! Το έβαλε στην ζωή μας και για αυτό τον ευχαριστούμε (ok, και την Kim) αλλά τον ευχαριστούμε διπλά σήμερα! Αποκάλυψε βλέπεις τον τρόπο με τον οποίο πλένει τα πινέλα του και είναι ιδιοφυής!

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on Mar 15, 2018 at 12:09pm PDT


Ο Mario όπως

αντιλαμβάνεσαι, δεν έχει τα απλά πινέλα που έχουμε όλες. Τα πινέλα του είναι εργαλεία δουλειάς και αξίζουν χιλιάδες δολάρια. Δεν μας νοιάζει όμως αυτό. Αγαπάμε τα πινέλα μας όσο και αν κοστίζουν και μας ενδιαφέρει η φροντίδα τους πρώτα από όλα για´τι έρχονται σε επαφή με το δέρμα μας.

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on Feb 20, 2018 at 7:03am PST

Είτε λοιπόν κοστίζουν 1000 δολάρια είτε μόλις 5 ευρώ, τα πινέλα σου πρέπει να τα πλένεις και να τα φροντίζεις πρώτα από όλα για να μην έχεις προβλήματα με το δέρμα σου και δεύτερον για να τα έχεις για πολύ καιρό… τα πινέλα! Λοιπόν, τι κάνει ο Mario; Τα πλένει με το σαπούνι του προσώπου του!

A post shared by MAKEUP BY MARIO (@makeupbymario) on Jan 28, 2018 at 11:52am PST


Ναι, ναι! Τα πλένει με το ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιεί για το δέρμα του και είναι τόσο λογικό! Οι ρύποι και το μακιγιάζ διαλύονται και σαν σαπούνι, το face wash είναι τόσο απαλό που δεν φθείρει την τρίχα του πινέλου! Εμείς προτείνουμε να κάνεις το ίδιο κάθε βράδυ που πλένεις το πρόσωπό σου και έτσι θα έχεις πινέλα πάντα καθαρά! Ναι, ok είμαστε λίγο υποχόνδριες…

Διάβασε ακόμα:

O makeup artist της Blake Lively χρησιμοποιεί το ρουζ εκεί που δεν πρέπει…

Η Τάμτα φόρεσε την τελευταία τάση στα χείλη της και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες!

To pixie or not to pixie? Το αιώνιο ερώτημα των αγορίστικων μαλλιών μόλις έγινε λίγο… δυσκολότερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα