Προβλέψεις Πέμπτη 22 Μαρτίου!

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι υποχρεώσεις πολλές στη δουλειά σας που δεν σας αφήνουν χρόνο να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Κακώς, γιατί σύντομα ο σύντροφός σας θα σας κάνει μια μεγάλη σκηνή και θα έχει απόλυτο δίκιο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Έχετε μαζέψει πολλά μέσα σας και σύντομα θα εκραγείτε, παίρνοντάς τα όλα στο διάβα σας. Για να μην συμβεί αυτό φροντίστε να λείψετε λίγο από τη δουλειά σας και να ηρεμήσετε γιατί θα κάνετε πολλά

που θα τα μετανιώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έχετε πολλά στο μυαλό σας που θέλετε να πραγματοποιηθούν, όμως θα αργήσει ακόμα να συμβεί αυτό και όσο να ναι σας αγχώνει και σας προβληματίζει. Μην απομακρύνεστε από την οικογένειά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έχετε κάνει πολλά λάθη το τελευταίο διάστημα και έχετε αδικήσει ανθρώπους που ήθελαν μόνο το καλό σας. Δεν είναι καθόλου κακό να τα παραδεχτείτε και να ζητήσετε συγγνώμη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν όσοι βρίσκονται γύρω σας είναι να σας θεωρήσουν δεδομένο και να σταματήσουν να σας δείχνουν ενδιαφέρον. Τότε ποιος σας είδε και δεν σας φοβήθηκε. Αυτό το σκηνικό θα λάβει χώρα τις επόμενες ημέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν ξέρουμε πως τα καταφέρατε και διατηρήσετε την ψυχραιμία και τον αυτοέλεγχό σας μπροστά σε πολλά σκηνικά που έγιναν στη δουλειά σας. Καλύτερα όμως γιατί έτσι σκεφτήκατε ώριμα και λογικά τις επόμενες κινήσεις σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι επόμενες ημέρες θα φέρουν συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, διασκέδαση, εξόδους και νέες γνωριμίες που θα σας ενθουσιάσουν. Οι αδέσμευτοι ετοιμαστείτε για κάτι που θα έχει ένταση και διάρκεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τις επόμενες ημέρες θα κάνετε τα ταξίδια και τις αποδράσεις που τόσο θέλετε. Προσοχή όμως στα οικονομικά σας, γιατί λόγω κακής διαχείρισης θα τινάξετε την μπάνκα στον αέρα. Μην ξοδεύετε άσκοπα σε πράγματα που δεν τα έχετε καμία απολύτως ανάγκη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Έχετε μάθει πολύ καλά να δουλεύετε πολύ και να διεκδικείτε αυτά που σας αξίζουν. Μην παραλείπετε όμως να δείχνετε τον ίδιο ζήλο και στην προσωπική σας ζωή γιατί όταν έχουμε ισορροπία είμαστε καλύτερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)

Και ναι, όλοι και όλα… εργάζονται για να πετύχετε αυτό που θέλετε πολύ στη δουλειά σας. Και όπως είναι λογικό και επόμενο θα σας χαροποιήσει πολύ. Προσοχή στην υγεία σας, κυκλοφορούν πολλές ιώσεις αυτό το διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ήρθε εκείνη η στιγμή για να τα βάλετε όλα κάτω και να δείτε ποια θέλουν το καλό σας και ποιοι όχι. Έχετε πραγματικούς φίλους ή άτομα που απλά θέλουν να είναι δίπλα σας και να σας ξεζουμίζουν;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ξέρετε πολύ καλά να πέφτετε στα βαθιά και να κολυμπάτε. Αυτό θα χρειαστεί να το κάνετε ξανά σήμερα και θα κερδίσετε τον σεβασμό όλων. Σε λίγες ημέρες θα σας κάνουν μια πολύ καλή επαγγελματική πρόταση που θα σας ενθουσιάσει.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα