Τι προβλέπουν τα ζώδια από 19-25.8.2019

Διαβάστε τις εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σας από το e-zwdia.gr και δείτε πως επηρεάζονται τα ζώδια αυτή την εβδομάδα τόσο στα αισθηματικά όσο και στα επαγγελματικά.

ΚΡΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Κριέ! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και η ανάγκη να ισορροπήσεις τις σχέσεις στο συναδελφικό περιβάλλον κυριαρχεί, αφήνοντας όμως στην άκρη πιθανά το συναίσθημα στην προσωπική σου ζωή. Αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει έντονα προβλήματα καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία έντονης

γκρίνιας και κριτικής διάθεσης προς το σύντροφό σου που θα πρέπει να περιορίσεις. Έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς στο σώμα σου και δεν αποκλείεται να υπάρξουν προϊόντα που μπορεί να αγοράσεις και θα σε αναζωογονεί σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη σε βοηθάει να βρεθείς με παρέες και να περάσεις μοναδικές στιγμές. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να χάσεις το μέτρο και να πεις πράγματα μπορεί να ενοχλήσουν ή να δώσετε υποσχέσεις, κυρίως το ταίρι σου, που δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην παρθένο σηματοδοτώντας την ολική επιστροφή στην καθημερινότητα και στις υποχρεώσεις που μπορεί να υπάρχουν καθώς επικεντρώνεσαι κυρίως στη δουλειά και στο να καλύψεις αγγαρείες που μπορεί να έχεις αναλάβει. Το άγχος, η νευρικότητα, η γκρίνια μπορεί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αυτό όμως να ξέρεις θα προκαλέσει εντάσεις που καλό είναι να αποφύγεις για να επικρατήσει ισορροπία. Απέφυγε τις εμμονές και έριξε το βάρος στο να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αποφύγεις ατέρμονες αντιπαραθέσεις που δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

ΤΑΥΡΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και νιώθεις ότι διακοπές ξεκινάνε τώρα για σένα καθώς ανεβαίνει κατακόρυφα η διάθεσή σου και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις μοναδικά σε όποια παρέα και να βρεθείς ή με το ταίρι σου. Το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Τα συναισθήματα είναι έντονα και δεν θα διστάσεις να δείξεις την γενναιοδωρία σου όπου χρειαστεί, προσπάθησε μόνο να μην επικεντρωθείς στο «εγώ» σου γιατί είναι αυτό θα δημιουργήσει δυσαρέσκεια. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις σημαντικές συζητήσεις για οικονομικά θέματα που μπορούν να απασχολούν την οικογένεια και να δρομολογήσεις τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Απέφυγε τις υπερβολές και δεν θα χάσεις.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο εντείνοντας την αυτοπεποίθησή σου και δίνοντάς σου το σύνθημα για κέφι, παιδικότητα, ζωντάνια, χαρά. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος είναι δικό σου όπου κι αν βρεθείς καθώς κανένας δεν μπορεί να μην προσέξει το δυναμισμό και τη θετικότητα που σε διέπει. Σημαντικό είναι βέβαια να μην επικεντρωθείς μόνο στο «εγώ» και να μπεις σε μία διαδικασία να αφουγκραστείς τις ανάγκες και επιθυμίες του περιβάλλοντός σου για να μην υπάρξουν εντάσεις και προβλήματα που θα χαλάσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Δίδυμε! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και η στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και το προσωπικό σου χώρο καθώς προσπαθείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να υποδέχεσαι τους δικούς σου ανθρώπους. Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και αυτό εκδηλώνεται άμεσα και στη σχέση σου αφού δεν θα διστάσεις να προκαλέσεις μοναδικές στιγμές για δύο όπου θα απολαύσεις το ταίρι σου. Είναι ιδιαίτερα θετική συγκυρία για να προχωρήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να προωθήσεις σημαντικές συμφωνίες που μπορεί να αφορούν το εμπόριο, την επικοινωνία, το διαδίκτυο και μπορεί να ανοίξουν ένα νέο κύκλο πολύ θετικών συνεργασιών. Σημαντικό είναι βέβαια να μην δώσεις υποσχέσεις ή πεις πράγματα στα οποία δεν μπορείς να ανταποκριθείς, αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο εντείνοντας την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα των τελευταίων πεπραγμένων σου. Αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στη μοναχικότητα και σε σκαμπανεβάσματα στη συμπεριφορά που θα επηρεάσουν τις σχέσεις με τους οικείους. Είναι σημαντικό για εσένα να είσαι σε επαφή με την οικογένεια να νιώσεις κοντά στις ρίζες σου αφού μόνο αυτοί μπορούν να σου δώσουν ασφάλεια, σταθερότητα, τρυφερότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Καρκίνε! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεση για διασκέδαση και ερωτικό παιχνίδι καθώς νιώθεις πιο επικοινωνιακός από ποτέ και μπορείς να πρωταγωνιστήσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που είναι βέβαιο ότι θα προσκληθείς. Πιθανές είναι οι εξελίξεις σε εμπορικά ζητήματα και θέματα δημοσίων σχέσεων που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και οικονομικά, γι’ αυτό προσπάθησε να εκμεταλλευτείς την ευκαιρία. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη δίνοντάς σου τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις συζητήσεις που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος. Ήρθε η ώρα να λάβεις τις αποδοχές που σου αξίζουν, προσπάθησε μόνο να μην γίνεις υπερφίαλος και οδηγηθείς σε υπερβολές που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά το κοντινό περιβάλλον και τη διάθεση να επικοινωνήσεις μαζί τους και να περάσεις όμορφες στιγμές. Είναι σημαντικό για εσένα να μπορέσεις να εκφράσεις και αυτά που σκέφτεσαι και να μάθεις πράγματα από τους γύρω σου και αυτό κυριαρχεί. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο καθοριστικό ρόλο σε ότι αφορά το εμπόριο, την επικοινωνία, το διαδίκτυο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις στα συγκεκριμένα πεδία. Η νευρικότητα είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίσει, προσπάθησε μόνο να τη διαχειριστείς για να μην υπάρξουν εντάσεις.

ΛΕΩΝ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Λέοντα! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και ήρθε η ώρα για εσένα να απολαύσεις μικρά πράγματα της ζωής που μπορεί να έχεις αφήσει στην άκρη. Γεγονός είναι ότι θέλεις να περιποιηθείς τον εαυτό σου για αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αγορές που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανές σπατάλες που δεν χρειάζονται. Ευνοϊκά μπορεί να εξελιχθούν οικονομικά ζητήματα για εσένα, μη χάσεις την ευκαιρία να προωθήσεις οικονομικούς στόχους ή σχέδια που μπορεί να έχεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα, κάτι που θα φανεί άμεσα σε κοινωνικές εκδηλώσεις ή στον περίγυρο που θα βρεθείς. Προσπάθησε μόνο να μην χάσεις το μέτρο σε ότι εκφράζεις καθώς αυτό μπορεί να ενοχλήσει.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο στρέφοντας όλη σου την προσοχή σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες και αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει έντονη ανασφάλεια και έλλειμμα αυτοπεποίθησης. Οικονομικά ζητήματα μπορεί να σε προβληματίσουν, σκέψου θετικά και δρομολόγησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις όποιες υποχρεώσεις υπάρχουν και στις οποίες θα πρέπει να ανταποκριθείς. Το πάθος κυριαρχεί και στο ερωτικό πεδίο, αυτό όμως μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε κτητικότητα και μαζί με την αδιαλλαξία να οδηγήσουν σε συγκρούσεις με το ταίρι σου που καλό είναι να αποφύγεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Παρθένε! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιό σου και δείχνεις πια με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση τις ανάγκες σου διεκδικώντας την κάλυψή τους τόσο από το σύντροφο όσο και από τους συνεργάτες σου. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε οικονομικό επίπεδο καθώς μπορεί να προκύψουν άκρως συμφέρουσες συνεργασίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Κυρίαρχο είναι να μην επικεντρωθείς μόνο σε ότι θέλεις εσύ και να δώσεις την ευκαιρία στους γύρω σου να εκφράσουν αυτά που ήδη έχουν ανάγκη διαφορετικά οι εντάσεις δεν αποκλείονται. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να λύσει ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν ή να σε έχουν πληγώσει στο παρελθόν με πρόσωπα της οικογένειας. Η καλή διάθεση είναι ξεκάθαρη, προσπάθησε μόνο να μην χάσεις το μέτρο και να μην οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου ανοίγοντας μία περίοδο περίπου τριάντα ημερών όπου πρωταγωνιστείς και σου δίνεται η ευκαιρία να λάμψεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Ο παρορμητισμός μπορεί να κυριαρχήσει και δεν αποκλείεται να πάρεις γρήγορες αποφάσεις σε ότι αφορά συνεργασίες αλλά και την προσωπική σου ζωή, καλό είναι βέβαια να προσπαθήσεις να μην τρέξεις πριν από τα γεγονότα γιατί δεν αποκλείεται να βρεθείς εκτεθειμένος. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρικές τάσεις που μπορεί να ενοχλήσουν, απόλαυσε την προσοχή των γύρω σου γιατί την κερδίζεις με το σπαθί σου.

ΖΥΓΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ζυγέ! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο εκτοξεύοντας το συναισθηματισμό και την δοτικότητα σε όσους έχουν ανάγκη αλλά κυρίως στο ταίρι σου. Προσπαθείς να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό κλίμα στην προσωπική σου ζωή και να απολαύσεις μοναδικές στιγμές ρομαντισμού και πάθους μακριά από όλους και όλα που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Επιστροφές από το παρελθόν δεν αποκλείονται, καλό είναι βέβαια να θυμάσαι τους λόγους για τους οποίους απομακρύνθηκες και να μη δράσεις γρήγορα και πάλι λόγω της συναισθηματικής φόρτισης. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με φίλους δείχνοντας το χιούμορ το κέφι και τη θετικότητα που κυριαρχεί. Συμφωνίες σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες μπορεί να υπάρξουν, προσπάθησε μόνο να μην υπερβείς τα δεδομένα και έδωσε υποσχέσεις τις οποίες δεν μπορείς να ανταποκριθείς.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο εντείνοντας την εσωστρέφεια και την ανάγκη για μοναχικότητα καθώς έρχονται στη μνήμη σου καταστάσεις του παρελθόντος που μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε βουλιάξουν πιθανά σε θλίψη. Έχεις την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να εκκρεμούν, αρκεί να μπορέσεις να ισορροπήσεις το συναισθηματισμό και τη λογική, διαφορετικά το έλλειμμα σε καθαρές σκέψεις και συγκεντρώσεις μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις. Η τέχνη και ο διαλογισμός μπορούν να σε βοηθήσουν να ανάκαμψης ψυχολογικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ταύρε! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και η ανάγκη να βρεθείς με το φιλικό σου περιβάλλον και να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους είναι διάχυτη. Έντονες είναι οι τάσεις ανεξαρτησίας και επαναστατικότητας που σε κατακλύζουν και αυτό μπορεί να επηρεάσει την προσωπική σου ζωή δημιουργώντας προβλήματα με το ταίρι σου, γι’ αυτό καλό είναι να προσπαθήσεις να κρατήσεις το μέτρο για να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Πρόσωπα από το φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να δείξουν τα συναισθήματά σου και να σε αιφνιδιάσουν, όπως δεν αποκλείεται και να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσω φίλων που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία για συζήτηση σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να έχουν εξαιρετικό αποτέλεσμα για τις οικονομικές απολαβές. Προσπάθησε μόνο να μην χάσεις το μέτρο σε πιθανές υποσχέσεις γιατί υπερβάλλοντας μπορεί να εκτεθείς.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και αφήνεις πίσω τις υποχρεώσεις για να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις στιγμές μαζί τους που θα αλλάξουν στη διάθεσή σου. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να δρομολογήσεις τις εξελίξεις ώστε να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου. Επιδιώκεις να βρίσκεσαι σε ομαδικό πλαίσιο καθώς για σένα είναι σημαντικό να προσφέρεις σε συλλογικό περιβάλλον. Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνει ουσιαστικός και να απαξιώσεις όποιον δεν μπορεί να αντιληφθεί το πνεύμα σου κάτι που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Τοξότη! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και έχεις την ευκαιρία να λάμψεις στο επαγγελματικό περιβάλλον, κάτι που θα επηρεάσει άμεσα τη δημόσια εικόνα σου. Οι κοινωνικές υποχρεώσεις στις οποίες μπορείς να παρευρεθείς θα είναι αυτές που θα σου δώσουν την κατάλληλη ώθηση στην εικόνα σου και πιθανά να υπάρξουν γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε επίπεδο καριέρας. Σημαντικό είναι ότι μπορεί να προκύψουν και νέες γνωριμίες που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή και μπορεί να είναι καταλυτικές για την εξέλιξή σου. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιό σου και ανεβάζει το κέφι κατακόρυφα και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικές στιγμές με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος. Προσοχή μόνο στις υπερβολές γιατί μπορεί να ειπωθούν πράγματα στα οποία δεν θα μπορείς να φανείς αντάξιος.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και ρίχνεις όλο σου το βάρος σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς φαίνεται οι υποχρεώσεις να αυξάνονται και η διάθεσή σου να λάμψεις μέσω της εργατικότητας σου εκτοξεύεται. Δείχνεις την απαραίτητη βούληση που χρειάζεται σε όποιο επαγγελματικό ζήτημα προκύψει και αυτό είναι κάτι που μπορεί να εντυπωσιάσει ανώτερους ή σημαντικά πρόσωπα για την καριέρα σου. Προσπάθησε μόνο να μην γίνεσαι σκληρός και αδιάλλακτος με τους γύρω σου γιατί είναι αυτό που θα προκαλέσει ιδιαίτερη ένταση και συγκρούσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Αιγόκερε! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα το κέφι σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία για διασκέδαση και έντονο ερωτικό παιχνίδι. Πιθανές είναι οι αποδράσεις στην ύπαιθρο ή μακρινά ταξίδια με το ταίρι σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να έρθεις σε επαφή με το περιβάλλον ή με νέες κουλτούρες που έχουν να σου μάθουν πολλά. Η συναναστροφή σου με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να είναι η αφορμή για νέες γνωριμίες που θα σηματοδοτήσουν ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη που εντείνει τη διαίσθησή σου και σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που σχετίζονται με οικονομικές συναλλαγές απαιτήσεις σε τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που έχουν πολλά να προσφέρουν.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ κάτι που βγαίνει έντονα εκδηλώνεται έντονα και στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Σπουδές και σεμινάρια έρχονται στο προσκήνιο καθώς δεν αποκλείεται να επιλέξεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και τα φιλοσοφικά σου ενδιαφέροντα. Οι επαφές με το εξωτερικό πιθανόν να αυξηθούν και να ανοίξουν νέους δρόμους για εσένα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να εκμεταλλευτείς την παρούσα συγκυρία. Προσπάθησε μόνο να είσαι επιμελής με τις καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εκτεθείς λόγω λαθών που μπορεί να υπάρξουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Υδροχόε! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο και μπαίνεις σε μία εσωτερική διαδικασία σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή καθώς τα συναισθήματα εντείνονται, παράλληλα όμως εντείνεται η καχυποψία και η ζήλια και αυτό μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της σχέσης σου. Απέφυγε συγκρούσεις που μπορεί να υπάρξουν λόγω έντασης και μετουσίωσε αυτή σου την ενέργεια σε πάθος και ερωτισμό που μπορεί να απογειώσει την προσωπική σου ζωή. Άκρως θετικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν σε οικονομικό επίπεδο καθώς φαίνεται να δρομολογούνται με ευκολία ζητήματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές υποθέσεις. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη και σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμφωνίες για νέες συνεργασίες που να βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο εκτοξεύοντας την καχυποψία και την εσωστρέφεια καθώς έρχεσαι σε επαφή με ανασφάλειες και φόβους που αναδύονται και καλείσαι να τους αντιμετωπίσεις. Η νευρικότητα είναι έντονη, καλά θα κάνεις λοιπόν να μην ξεσπάσεις στους γύρω σου ή σε συνεργάτες γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να βάλεις εμπόδια στην διεκπεραίωση οικονομικών υποθέσεων σου. Η διαίσθησή σου χτυπάει κόκκινο, εκμεταλλεύσου την για να μπορέσεις να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για σένα.

ΙΧΘΥΣ
Καλή εβδομάδα αγαπημένε Ιχθύ! Στις 21.08 η Αφροδίτη περνάει στην Παρθένο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεση για να περιποιηθείς τον εαυτό σου, την εμφάνισή σου, να διασκεδάσεις, να κοινωνικοποιηθείς, να φλερτάρεις. Το να έρθεις σε επαφή με τις ανάγκες του συντρόφου σου είναι σημαντικό για εσένα, αυτό όμως που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι δεν χρειάζεται να καταπιέσεις τις δικές σου καθώς έχεις την τάση να συμβιβάζεσαι με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν στην ερωτική σου ζωή και να σηματοδοτήσουν ένα κομβικό κεφάλαιο για εσένα. Την ίδια μέρα ο Ερμής στον Λέοντα σχηματίζει τρίγωνο με τον Δία στον Τοξότη σου δίνει την ευκαιρία να μπεις σε μία διαδικασία συζητήσεων στο εργασιακό πεδίο που μπορεί να αποφέρουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την καριέρα. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε υπερβολές και υποσχέσεις στις οποίες δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείς και το πιθανότερο είναι να εκτεθείς.

Στις 23.08 ο Ήλιος περνάει στην Παρθένο επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επικρατεί ισορροπία στις συνεργασίες και στην προσωπική σου ζωή. Αυτό όμως μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέζεσαι καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να κυριαρχήσει. Νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν που θα παίξουν κομβικό ρόλο σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου σχέδια ή τον έρωτα, προσπάθησε μόνο να εκφράζει απόψεις και θέσεις για να μην βρεθείς σε καταστάσεις που τελικά δεν σου αρέσουν.

The post Τι προβλέπουν τα ζώδια από 19-25.8.2019 appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
ζωδια σημερα, μνήμη, θλίψη, αποτελεσματα δημοτικων εκλογων 2010, εκλογες 2010 αποτελεσματα , μετρο, τελος ακινητης περιουσιας, αποτελεσματα, δυνατα, επιθυμιες, μνήμη, θλίψη, αφροδιτη, δουλεια, ζηλια, καριερα, ομορφα μυστικα, ονειρα, οριζοντες, πλαισιο, ωθηση, ωρα, αγχος, ατμοσφαιρα, αυτοπεποιθηση, αφορμη, βγαινει, γεγονοτα, γεγονος, γινει, γινεσαι, δυνατοτητα, δειτε, διαδικτυο, ευκαιρια, ευκολο, ευκολα, εκφρασεις, εβδομαδα, εμμονες, ενεργεια, ενδιαφεροντα, εμφάνιση, εξελιξη, επικοινωνια, ερμης, ερχονται, ερχεσαι, τεχνη, ζωη, ζωδιο, ζωης, ιδια, ηλιος, θυμασαι, εικονα, ισορροπια, καχυποψια, κεφαλαιο, κλιμα, μακρια, μπορεις, μυστικα, ο ηλιος, οικογενεια, παθος, πεδια, πεδιο, περιβαλλον, προβληματα, ρομαντισμος, ρολο, σεμιναρια, συγκεκριμενα, συζητηση, σκεφτεσαι, σκεψεις, σωμα, σχεδια, ταξιδια, ταση, φοβος, χατζηβασιλειου, χιουμορ, χαρα, ψυχολογικα, ομορφα, αγορες, ασφαλεια, δωσεις, για σενα, ιδιαιτερα, νιωθεις, παιχνιδι, τοξοτη, τριαντα, θεματα, θεσεις, θετικα
Αναζητήσεις
λεων εβδομαδα
Τυχαία Θέματα