Nomads Τελικός: Ο Γιώργος Μαυρίδης αποκάλυψε για πρώτη φορά τον σκοπό του στο παιχνίδι!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τους τρεις φιναλίστ του Nomads, αλλά και τους παίκτες που βρέθηκαν στον τελικό, που αφιερώνουν την πορεία τους στο παιχνίδι.

Ο Νίκος Αναδιώτης, όταν ήρθε η σειρά του ξέσπασε σε κλάματα και τόνισε πως αφιερώνει την πορεία του στο Nomads στο Γιώργο Μαυρίδη. Όπως τόνισε με δάκρυα στα μάτια, πως το αφιερώνει στον σκοπό του και τον αλτρουισμό του.

Δείτε το βίντεο:

Στην συνέχεια, ο παρουσιαστής άρπαξε την ευκαιρία να ρωτήσει τον Γιώργο Μαυρίδη γιατί τελικά μπήκε στο παιχνίδι, αφού σε συνέντευξη του δήλωσε πως ήταν κατά των reality παιχνιδιών.

Ο

tattoo artist μιλώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια, αποκάλυψε πως αρχικά αρνήθηκε την πρόταση που δέχτηκε από τον Γιάννη Λάτσιο. Μετά ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί και αποφάσισε να μπει στο παιχνίδι για έναν σημαντικό σκοπό. Ο Μαυρίδης δέχτηκε να μπει στο παιχνίδι χωρίς όμως να ανταμείβεται και τα ποσά που θα έπαιρνε να δίνονται στην ανακαίνιση του Παιδοογκολογικού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Πρέπει κάποια στιγμή να πω κι εγώ αφού δεν επηρεάζει κάποια ψηφοφορία. Κάποια στιγμή με κάλεσαν στα γραφεία του ΑΝΤ1 να μιλήσω για το Nomads και αν ήθελα να έχω κάποια συνεργασία με το κανάλι. Πέρασα την πόρτα του κ. Λάτσιου μου είπε για ένα παιχνίδι-υπερπαραγωγή και μου έκανε πρόταση να συμμετάσχω. Του είπα κατευθείαν όχι μου είπε ο κ. Λάτσιος, ηρέμησε… να είσαι πιο διαλλακτικός. Δεν είχε άδικο, το άκουσα, είδα όλα αυτά. Είδα και είχε μία οικονομικά συμφέρουσα πρόταση για όσους συμμετέχουν. Σκέφτηκα ότι δεν γίνει να αμοιφθεί τόσο καλά ένας άνθρωπο και είπα να παίξω όλα μου τα χαρτιά και του είπα δεν θέλω να με ανταμείψετε με αμοιβή ανά εβδομάδα ή επεισόδιο και τους πρότεινα ότι γνωρίζοντας ότι ο ΑΝΤ1 έχει ένα ταμείο κοινωνικής ευθύνης και τους ζήτησα να πάνε στην κλινική του παιδογκολογικού και να ανακαινίσουν την πτέρυγα με τις χημειοθεραπείες. Είπα αν είναι reality επιβίωσης και είναι τόσο σημαντικό πρόσωπο ο Μαυρίδης κάντε το. Τους έφερα σε επαφή και το πήρα και μπήκα. Ήταν η αμοιβή μου, το κέρδισα με το σπαθί μου και χαίρομαι που ο ΑΝΤ1 με βοήθησε να το κάνω αυτό… Δεν γνωρίζω τι έχει συμβεί, τα έχει αναλάβει η κ. Παπαμερή και ο κ. Λάτσιος να τα κάνει όλα αυτά».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Keywords
Τυχαία Θέματα