Ψάχνεις το τέλειο beauty δώρο; Θα το βρεις στο φαρμακείο

Το ότι λατρεύουμε την σειρά περιποίησης Eva Belle ίσως να το έχεις καταλάβει! Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να μιλάμε για αυτή κυρίως γιατί κρατάει όλες της τις υποσχέσεις! Είναι η μοναδική σειρά που μας περιποιείται από την κορυφή ως τα νύχια προσφέροντάς μας τα πιο πλούσια, ευεργετικά συστατικά! Γι᾽αυτό σκεφτήκαμε πως είναι και το τέλειο beauty δώρο! Ένα ένα ή και όλα μαζί, σε γκρουπ ή σε δυάδες, όλα τα προϊόντα της σειράς Eva Belle μπορούν

να γίνουν το τέλειο δώρο για την μητέρα, την κολλητή, την αδελφή ή και τις συναδέλφους σου! Τι; Δεν θυμάσαι τι περιλαμβάνει η σειρά; Δεν θα σε μαλώσουμε… θα σου πούμε παρακάτω!

Αφρό Καθαρισμού
Ο Eva Belle Foam είναι ένας μεταξένιος αφρός που περιέχει απαλούς καθαριστικούς παράγοντες και είναι εμπλουτισμένος με εκχύλισμα μολόχας. Έτσι, καθαρίζει σε βάθος χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα και αφαιρεί πανεύκολα ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ!
Ταριάζει με: Όλα τα προϊόντα της σειράς!

Μάσκα ενυδάτωσης
Η μάσκα Eva Belle Hydrating Face Dressing δημιουργεί ένα περιβάλλον με ιδανική υγρασία όπου προάγει την διαδικασία ανάπλασης και προσφέρει αίσθηση δροσιάς, ανακουφίζοντας από ερεθισμούς. Πως τα καταφέρνει; Περιέχει βιο-κυτταρίνη και υαλουρονικό νάτριο που ενισχύει την ενυδάτωση του δέρματος, δημιουργεί ένα προστατευτικό στρώμα για την επιδερμίδα, απαλύνει και αναζωογονεί το δέρμα. Είναι λοιπόν απαραίτητη αν θέλεις να δώσεις ένα boost δροσιάς και ενυδάτωσης στο δέρμα σου τώρα τον χειμώνα που το κρύο το ταλαιπωρεί.
Ταριάζει με: Με τον αφρό καθαρισμού και τον ορό.

Ορός προσώπου
Ο ορός Eva Belle Serum προσφέρει εντατική αντιοξειδωτική προστασία και ενυδάτωση ενώ παράλληλα βοηθά στην ανάπλασή της. Λειαίνει και γεμίζει ακόμα και τις βαθιές ρυτίδες και χαρίζει στο δέρμα σου πιο νεανική, λαμπερή όψη.
Ταριάζει με: Την κρέμα ημέρας και την κρέμα νύχτας!

Κρέμα ματιών
Η κρέμα ματιών Eva Belle Eye Cream γεμίζει και λειαίνει τις ρυτίδες στην ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια ενώ παράλληλα μειώνει τους μαύρους κύκλους αλλά και τις σακούλες. Πως; Χάρη στην πρωτοποριακή της σύνθεση και την τριπλή μεταλλική κεφαλή με τις μπίλιες μασάζ!
Ταριάζει με: Με την κρέμα ημέρας και την κρέμα νύχτας.

Κρέμα ημέρας
Με την κρέμα ημέρας Eva Belle Day Cream το δέρμα σου παραμένει ενυδατωμένο, γεμίζει θρεπτικά συστατικά και προστατεύεται από τον ήλιο χάρη στο SPF 15. Είναι ιδανική για χρήση μετά το Eva Belle Serum και η ιδανική βάση για το μακιγιάζ σου!
Ταριάζει με: Με τον ορό, την κρέμα ματιών και τα Boosters.

Κρέμα νύχτας
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η κρέμα νύχτας Eva Belle Night Cream βοηθά στην ανάπλαση και ανανέωση της επιδερμίδας σου παρέχοντάς της θρέψη και όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζεται για να ανανεωθεί!
Ταριάζει με: Με τον ορό, την κρέμα ημέρας και την κρέμα νύχτας.

Booster επανόρθωσης
Οι σταγόνες Eva Belle Restore Booster χαρίζουν ομοιόμορφο τόνο και βελτιώνουν την όψη της επιδερμίδας σου. Το εκχύλισμα αρκτοστάφυλλου εξισορροπεί τις δυσχρωμίες της επιδερμίδας, ενώ η μαργκόσα με την αντιφλεγμονώδη δράση της μειώνει τους ερεθισμούς. Η ενισχυμένη σύνθεση με calendula, επανορθώνει άμεσα την επιδερμίδα ,εξασφαλίζοντας ορατή λάμψη και παράλληλα, προστατεύει το δέρμα από τις ακραίες καιρικές συνθήκες και επιταχύνει την αποκατάσταση του μετά από αισθητικές μικροεπεμβάσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να τις ρίξεις μέσα στην κρέμα σου!
Ταριάζει με: Με την κρέμα ημέρας και… με το μεικάπ σου!

Booster αποτοξίνωσης
Οι σταγόνες Eva Belle Detox Booster αποτοξινώνουν και αναζωογονούν την ταλαιπωρημένη επιδερμίδα, επαναφέροντας τη λάμψη της. Το εκχύλισμα Ginkgo Biloba δρα ως αποτοξινωτικός παράγοντας και το Πράσινο Τσάι ως αντιοξειδωτικός θωρακίζοντας την επιδερμίδα από τους επιβλαβείς παράγοντες που την επιβαρύνουν καθημερινά, όπως το στρες, οι ρύποι, και η ηλιακή ακτινοβολία. Τέλος, η Potentilla Erecta ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και εξασφαλίζει λάμψη, επιβραδύνοντας τη φωτογήρανση. Και αυτές απλά τις ρίχνεις μέσα στην κρέμα ή το μεικάπ σου!
Ταριάζει με: Με την κρέμα ημέρας και… με το μεικάπ σου!

Όλη την σειρά Eva Belle θα την βρεις στα φαρμακεία από την InterMed.

Keywords
Τυχαία Θέματα