No makeup makeup: Τα 10 προϊόντα που θα χρειαστείτε για να το πετύχετε!

Το no makeup makeup look είναι το μεγαλύτερο trend του Καλοκαιριού. H Meghan Markle το έκανε διάσημο και οι celebrities το υιοθετούν εδώ και αρκετούς μήνες. Οι make up artists με τη σειρά τους σας δίνουν τις καλύτερες συμβουλές ώστε αν το πετύχετε εύκολα και επιτυχημένα.

Είναι εκείνοι επίσης που αποκαλύπτουν τα 10 βασικά προϊόντα που πρέπει να πάρουν τη θέση τους στο νεσεσέρ σας ώστε να δημιουργήσετε το no makeup makeup look.

Smashbox Photo Finish Primer Oil: Πριν από τον φον ντε τεν ή τη CC Cream θα πρέπει να περιποιηθείτε σωστά

την επιδερμίδα. Το συγκεκριμένο primer σε μορφή λαδιού θα χαρίσει στην επιδερμίδα την τέλεια όψη ώστε να εφαρμοσθεί στη συνέχεια η βάση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

BareMinerals Well-Rested CC Eye Primer: Το κλειδί του no makeup makeup look είναι το καθαρό και λαμπερό, με φυσικό τρόπο, βλέμμα. Θα το πετύχετε με το CC eye primer το οποίο χάρη στην καφεΐνη  και την aloe που περιέχει θα χαρίσει στην περιοχή την λάμψη και  ξεκούραστη όψη.

YSL Touche Eclat Radiant Touch: Το προϊόν-μύθος που καλύπτει ατέλειες στην περιοχή των ματιών και παράλληλα λειτουργεί ως highlighter. Μπορείτε να το απλώσετε και στα ζυγωματικά.

Clinique Pop Oil Lip&Cheek Glow: Ένα προϊόν, δύο ιδιότητες. Το απλώνετε σε χείλη και ζυγωματικά προκειμένου να χαρίσετε υπέροχο χρώμα αλλά και λάμψη.

L’ Oreal Paris True Match Lumi Cushion Foundation: Η βάση στο no makeup makeup πρέπει να είναι ανάλαφρη και δροσερή. Απλώνετε το συγκεκριμένο προϊόν με τα δάχτυλα έτσι ώστε να ελέγχξετε την ποσότητα.

Laura Mercier Tinted Moisturizer SPF 20: Μαι ενυδατική κρέμα με χρώμα και δείκτη προστασίας είναι το προϊόν που θα μείνει στο νεσεσέρ σας καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού κι εκείνο που θα σας προσφέρει την ωραιότερη όψη στην επιδερμίδα. Για μεγαλύτερη κάλυψη μπορείτε να την αναμίξετε με το φον ντε τεν σας.

Nars Satin Lip Pencil: Τα χείλη παραμένουν απαλά και nude με προϊόν που λειτουργεί και ως κραγιόν και ως μολύβι. Παράλληλα ενυδατώνει και προστατεύει την περιοχή.

Hourglass Arch Brow Sculpting Pencil: Χαρίστε στα φρύδια σας το τέλειο σχήμα και χρώμα. Με το συγκεκριμένο μολύβι θα τα τιθασεύσετε παράλληλα χάρη στην πούδρα και το κερί που περιέχει.

Too Faced Sketch Marker Liquid Art Eyeliner, Espresso: Μια μικρή ένταση στα μάτια είναι απαραίτητη και θα την αποκτήσετε με ένα καφέ, διακριτικό μολύβι. Μια πολύ λεπτή γραμμή, κοντά στη φυσική γραμμή των βλεφαρίδων είναι ότι καλύτερο.

Benefit Cosmetics They’re Real! Tinted Lash Primer: Η κλασική μάσκαρα μπορεί να καταστρέψει το μακιγιάζ. Μία μάσκαρα με απαλή, σχεδόν διάφανη, απόχρωση η οποία όμως χαρίζει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες ταιριάζει τέλειο στο look.

Διαβάστε ακόμη:

Exotic Nails: Το απόλυτο καλοκαιρινό look!

H λίστα του bob club μεγαλώνει και το τελευταίο της μέλος είναι η Kaia Gerber!

Keywords
Τυχαία Θέματα