New Hot Trend: ΑΥΤΗ είναι η φούστα που θα φορέσουμε όλες μόλις βγούμε από το σπίτι…

Υπάρχει μια ολοκαίνουρια τάση που έχει αρχίσει να εμφανίζεται σιγά σιγά στο προσκήνιο και αναμένεται να γίνει σύντομα viral! Όπως θα γνωρίζεις τα cargo παντελόνια (παντελόνια με τσέπες σε στρατιωτικό στιλ) φορέθηκαν και φοριούνται πολύ τους τελευταίους μήνες. Σειρά τώρα έχει η cargo skirt, η φούστα με τις τσέπες που ήδη έχει αρχίσει να φοριέται από κάποιες fashionistas.

The Trend

H συγκεκριμένη φούστα κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις με πιο δημοφιλείς τις πιο γήινες, όπως το χακί, το μπεζ, το μαύρο και αυτές με military prints. Παρακάτω θα δεις μερικούς συνδυασμούς που έχουν κάνει κάποια fashion girls αλλά η αλήθεια είναι πως με αυτές τις φούστες μπορείς να δοκιμάσεις πολλά styling.

#Φόρεσε τη μίνι φούστα σου με ένα άνετο t-shirt από μέσα και μια φαρδιά ζώνη και είσαι έτοιμη! Την άνοιξη μπορείς να τη συνδυάσεις με μποτάκια, όπως ankle ή cow boots, και το καλοκαίρι με sneakers, πέδιλα ή εσπαντρίγιες.

#Ταίριαξε τη φούστα σου με ένα πουκάμισο και ολοκλήρωσε το look με sneakers.

#H οne color τάση παραμένει στη μόδα και θα την υιοθετήσουμε και με την cargo skirt. Τι πρέπει να κάνεις; Απλά φόρεσε μια μπλούζα στην ίδια απόχρωση με τη φούστα σου.

#Το απόλυτο ανοιξιάτικο look: Μια oversized μπλούζα με τον ένα ώμο έξω, cargo skirt και over the ankle boots.

#Mια χακί ή μπεζ cargo skirt μπορεί να γίνει το αγαπημένο σου basic ανοιξιάτικο ρούχο πάνω στο οποίο θα πειραματιστείς με πολλά look.

#Cargo skirt, λευκό t-shirt και denim γιλέκο = τέλειο ανοιξιάτικο styling.

#Για πιο βραδινές εμφανίσεις μπορείς να φορέσεις την cargo skirt (κάποιοι την αποκαλούν και army skirt) με ένα crop top…

…ή ένα μακρυμάνικο στενό top με εντυπωσιακό ντεκολτέ.

Διαβάστε ακόμα: Mια γεύση από τα καλοκαιρινά παντελόνια που θα φοράμε όλοι σε 1 μήνα! (VIDEO)

Τα βιβλία μόδας που αξίζει να διαβάσεις όσο μένεις στο σπίτι!

Babydoll dress: Πώς θα φορέσεις την super cute τάση του καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα