Chiara Ferragni: Όλα τα έσοδα από τη νέα της κολεξιόν πηγαίνουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού

H Chiara Ferragni είναι η influencer που κατάφερε να βοηθήσει όσο καμία άλλη τη χώρα της, την Ιταλία, στην καταπολέμηση του κορωνοιού. Η Chiara προσπάθησε από την αρχή της καραντίνας να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο να πάρει στα σοβαρά τον εγκεισμό στο σπίτι και μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μάζεψε εκατομμύρια ευρώ τα οποία έδωσε για να κατασκευαστεί νοσοκομείο στο Μιλάνο.

Η ίδια έκανε μια ακόμα ανακοίνωση χτες το βράδυ στο instagram

της αποκαλύπτοντας πως μόλις κυκλοφόρησε η νέα της κολεξιόν σε συνεργασία με τα μπισκότα Oreo και πως όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα πάνε στην καταπολέμηση του COVID-19.

Συγκεκριμένα η ίδια είπε: Η νέα limited edition capsule κολεξιόν Chiara Ferragni Collection x Oreo είναι διαθέσιμη και όλα τις τα έσοδα από πωλήσεις θα διατεθούν για βοήθεια στα ιταλικά νοσοκομεία κατά τον κορονοιό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My new limited edition capsule collection @chiaraferragnicollection x @oreo is available and 100% of the proceeds go to the help italian hospitals against the Coronavirus emergency Link in stories

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni (@chiaraferragni) στις 23 Μάρ, 2020 στις 10:47 πμ PDT

Ο κόσμος την αποθεώνει στο instagram όπως και τα διεθνή μέσα και ο λογαριασμός της έχει δει τεράστια αύξηση τις τελευταίες μέρες καθώς από 18 εκατομμύρια followers έφτασε στους 19!

View this post on Instagram

The new limited edition capsule collection @oreo by @chiaraferragnicollection is now available online and 100% of the proceeds go to fight the Coronavirus emergency in Italy Shop for some good, link in stories

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Mar 23, 2020 at 11:24am PDT

Παρακάτω θα δεις μερικά κομμάτια από την κολεξιόν της Chiara Ferragni. Η ίδια έχει λανσάρει φόρμες, φούτερ και t-shirts με το logo της αλλά και prints με Oreo. Αν θέλεις και εσύ να βοηθήσεις στην ακταπολέμηση του ιού στην Ιταλία μπορείς να αγοράσεις κάποιο από τα συγκεκριμένα ρούχα. Είναι άλλωστε πολύ fun και μπορείς άνετα να τα φορέσεις μέσα στο σπίτι.

Διαβάστε ακόμα: Mια γεύση από τα καλοκαιρινά παντελόνια που θα φοράμε όλοι σε 1 μήνα! (VIDEO)

Τα βιβλία μόδας που αξίζει να διαβάσεις όσο μένεις στο σπίτι!

Babydoll dress: Πώς θα φορέσεις την super cute τάση του καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα