Mullet: Το κούρεμα που διαδέχεται το bob είναι κατάλληλο για τις τολμηρές

Το bob έκανε θραύση τα τελευταία δύο χρόνια. Είχαμε καιρό να ζήσουμε κάτι παρόμοιο. Σχεδόν καθημερινά μία celebrity ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία με το νέο της κούρεμα. Και ξαφνικά πήρε διαστάσεις επιδημίες. Διασημότητες και κοινές θνητές θυσίασαν τις μακριές μπούκλες τους για χάρη της μεγαλύτερης τάσης των τελευταίων δεκαετιών.

Μέχρι και οι αδερφές Kardashian πείστηκαν να αποκτήσουν bob αν και δεν είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα. Λίγο μετά φόρεσαν και πάλι τις περούκες και τα extensions με αποτέλεσμα να γίνουν και πάλι Ραπουνζέλ. Η λίστα με τις stars που υιοθέτησαν bob είναι ατελείωτη. Οι hairstylists δεν τις προλάβαιναν. Παράλληλα βέβαια φρόντιζαν να αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια αλλά και tricks ώστε να αποκτήσετε κι εσείς το αγαπημένο σας bob. Ταυτόχρονα σας έδιναν συμβουλές και οδηγίες για εντυπωσιακά hairstyles όπως κυματιστά, sleek, wet αλλά και στολισμένα με τέλεια αξεσουάρ.

Και τώρα, λίγο μετά την έναρξη της νέας δεκαετίας δειλά αλλά αποφασιστικά, ένα νέο κούρεμα κάνει την εμφάνιση του και είναι στ’ αλήθεια μεγάλη έκπληξη. Πρόκειται για το εμβληματικό mullet που έρχεται κατευθείαν από τα 80’s και σύμφωνα με τους celebrity hairstyists θα κάνει θραύση. Ήδη έχουμε δει stars να το υιοθετούν με πρώτες και καλύτερες τις Miley Cyrus και Halsey.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Syrup (@syrupaus) στις 16 Ιαν, 2020 στις 5:21 μμ PST

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις 6 Ιαν, 2020 στις 2:39 μμ PST

Είναι η χρονιά που τα στερεότυπα δεν έχουν θέση, λένε οι hairstylists και τα μαλλιά αποκτούν εξεζητημένες γραμμές και νεωτεριστικό look. Ήρθε η στιγμή τα μαλλιά να αποκτήσουν έντονες γραμμές. Ακόμη κι αν δεν είστε έτοιμες να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να δημιουργήσει ένα κλασικό mullet μπορείτε να “παίξετε” με τη φράντζα, τον όγκο στην κορυφή και τις ασυμμετρίες. Επίσης υπάρχει πάντα και η εναλλακτική λύση: Ένα κούρεμα που κινείται ανάμεσα στο shag και το mullet που έχει πιο απαλές γραμμές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη barbie ferreira (@barbieferreira) στις 8 Ιαν, 2020 στις 5:42 μμ PST

Ότι κι αν αποφασίσετε ένα είναι το σίγουρο: Το mullet haircut θα το δούμε παντού την επόμενη σεζόν και θα πρέπει να το σκεφτείτε σοβαρά.

Διαβάστε ακόμη:

Valentine’s day manicure: Δείτε τα ωραιότερα και υιοθετήστε τα ακόμη και σήμερα

Η Cara Delevingne φόρεσε το πιο συγκλονιστικό αξεσουάρ μαλλιών ever

Keywords
Τυχαία Θέματα