Mente Fuerte σε Μαρία Σολωμού: «Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;»

Ο Mente Fuerte ήταν καλεσμένος στο νέο επεισόδιο του podcast «Για ελάτε στη Μαρία», το οποίο παρουσιάζει η Μαρία Σολωμού.

Ανάμεσα σε άλλα, ο γνωστός τράπερ τοποθετήθηκε για άγριο καβγά που ξέσπασε στα Mad Awards ανάμεσα στον Snik και τον Light, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας για τη Μαρία Σολωμού.

«Δεν με νοιάζει να σχολιάσω

αυτό που έγινε στα MAD VMA. Ως τρίτος όμως, είδα ένα βίντεο που κάτι τεράστιοι κοπανάνε τον Light κι ένα που σηκώθηκε ο Light και πήγε και έβαλε μπάτσα στον άλλον, μόνος του. Όταν το άλλο το σκουπίδι, ο Snik , βγαίνει, χαλάει το στόμα του και δεν μπορεί να κάνει πράξη αυτά που λέει, στέλνει μπράβους και παρατρεχάμενους», σχολίασε ο Mente Fuerte για το επεισόδιο στα Mad Awards.

Όσον αφορά τα σχόλια που έκανε πρόσφατα ο Δημήτρης Παπανώτας για την Μαρία Σολωμού, ο τραπερ δήλωσε: «Έκανα ένα story και είπα για τον Παπανώτα, αυτόν τον man εκεί. O Θεός να τον κάνει κύριο, που σε είπε γριά και ότι δεν είσαι κορίτσι. Μπορώ να απαντήσω εγώ επίσημα; Είσαι κορίτσαρος. Και αν είχαμε σχέση είναι δικό μας πρόβλημα. Θα ήταν τιμή μου να σε κυκλοφορούσα παντού κοριτσάρα μου και σίγουρα δε θα με ένοιαζε τι θα πει ο κυριούλης αυτός. Και να του πει κάποιος πως είναι λάθος να μιλάς έτσι για μια γυναίκα. Εγώ είμαι λάθος πρότυπο…».

Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος της κουβέντας τους, ο Mente Fuerte αιφνιδίασε την Μαρία Σολωμού, όταν τη ρώτησε αν είναι ερωτευμένη μαζί του.

«Θα σε ρωτήσω και θέλω να μου πεις αλήθεια, ας είμαστε ειλικρινείς… Είσαι ερωτευμένη μαζί μου;», είπε ο τράπερ, με την ηθοποιό να πνίγεται από το νερό που έπινε, και να σηκώνεται από τη θέση της χωρίς να απαντά στην ερώτηση που της έκανε.

Δείτε το απόσπασμα στο 1:02:55 του παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Στάνκογλου: «Ο πραγματικός φίλος δεν έχει φύλο, νιώθω πολύ ερωτευμένος με τους κολλητούς μου»

Σταύρος Σβήγκος: «Έχουν ειπωθεί πράγματα για μένα, με έχουν βγάλει χρήστη ουσιών»

Σοκαριστικό τροχαίο στο Χαλάνδρι -Νεκρός 18χρονος

Keywords
Τυχαία Θέματα