Mente Fuerte: Μπουγέλωσε τη Μαρία Σολωμού -Η επική αντίδρασή της (Βίντεο)

O Mente Fuerte είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και σε πολλές από τις αναρτήσεις του πρωταγωνιστεί η Μαρία Σολωμού, με την οποία φημολογείται πως είναι σε σχέση.

Αυτή τη φορά, ο γνωστός τραπέρ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο, όπου τον βλέπουμε να… μπουγελώνει τη γνωστή ηθοποιό.

Η επική ανάρτηση του τράπερ@mentefuerte H ekdikish servirete pagwmenh #fyp #foryoupage #foryou #mariasolomou ♬ πρωτότυπος ήχος – MENTEFUERTE

Συγκεκριμένα, όταν εκείνος πάει

να πάρει από τα χέρια της ένα μπουκάλι με νερό, το πιέζει, έχοντας ως αποτέλεσμα το νερό να χυθεί στο πρόσωπο της Μαρίας Σολωμού.

Ο Mente Fuerte ξέσπασε σε γέλια, όπως και η Μαρία Σολωμού, η οποία αντιμετώπισε το όλο σκηνικό με χιούμορ.

«Η εκδίκηση σερβίρεται παγωμένη», έγραψε στην περιγραφή του βίντεο ο Mente Fuerte.

Σε παλιότερες δηλώσεις της, η Μαρία Σολωμού είχε αναφέρει για τις σχέσεις με τον Mente Fuete πως «μια ζωή καλούμαι να μιλήσω για τη σχέση που έχω και επειδή βαριέμαι να μιλάω συνεχώς για τις σχέσεις ή τα προσωπικά μου, αποφάσισα να μη δίνω ακριβώς λογαριασμό για το τι κάνω. Είναι κάποια πράγματα που είναι αυτά που βλέπετε. Τι βλέπετε; Δυο αδέρφια; Δυο φίλους; Δυο ξαδέρφια; Ένα ζευγάρι; Ό,τι θέλετε. Εγώ δεν έχω κάποια υποχρέωση να εξηγήσω το τι κάνω».

Διαβάστε επίσης:

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Ρόδο: Καίγονται ξενοδοχεία στο Κιοτάρι – Εκκενώσεις δια θαλάσσης

«Έχω έρθει με βιογραφικό στo Mega κι αυτό δεν το πιστεύει κανείς»

Jamie Foxx: «Λύγισε» μιλώντας για την περιπέτεια υγείας του -«Πήγα στην κόλαση»

Keywords
Τυχαία Θέματα