5+1 προϊόντα για λαμπερά μαλλιά, χωρίς φθορές από τον ήλιο!

Το καλοκαίρι με τη θάλασσα, τον ήλιο αλλά και το συχνό λούσιμο φθείρουμε την τρίχα των μαλλιών, που σίγουρα χρειάζονται έξτρα προστασία και εξειδικευμένες θεραπείες για να τα “σώσουμε” ακόμα και την τελευταία στιγμή!

Για μαλλιά λαμπερά και υγιή χωρίς φριζάρισμα, για να διατηρήσεις το χρώμα τους εάν είναι βαμμένα, υπάρχουν κάποια προϊόντα που βοηθούν στο να τα ενυδατώσεις στο full και να παραμείνουν

μαλακά!

Αντηλιακό μαλλιών, το να φοράς καπέλο, οι θεραπείες με μάσκες αλλά και τα λαδάκια θρέψης είναι απαραίτητα για τη βαλίτσα των διακοπών μας!

Ποια είναι τα hero products για βελούδινα μαλλιά λοιπόν;

#1.KÉRASTASE – SOLEIL CRÈME UV SUBLIME 150ML

Η ενυδατική κρέμα UV Sublime χωρίς ξέβγαλμα είναι ιδανική για το καλοκαιρινό πρόγραμμα περιποίησης των μαλλιών σας. Εμπλουτισμένη με Βιταμίνη Ε, αποτρέπει την ξηρότητα και καταπολεμά το φριζάρισμα έως και 24 ώρες, εξασφαλίζοντας λείο και μεταξένιο φινίρισμα.

Η εξαιρετικά ανάλαφρη υφή της δεν αφήνει καθόλου λιπαρή αίσθηση, επιτρέποντας τις πολλαπλές εφαρμογές τόσο σε στεγνά όσο και σε βρεγμένα μαλλιά.

#2.SARYNA KEY – Pure Africa Shea Damage Repair Oil 105 ml

Το Damage Repair Treatment Oil διαθέτει Shea butter, μια φυσική πηγή κερατίνης που χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση των μαλλιών. Το Shea butter επικαλύπτει τα μαλλιά αφήνοντάς τα απαλά, λαμπερά και σωστά ενυδατωμένα.

Οι βιταμίνες και τα αμινοξέα που περιέχει διεισδύουν στο στέλεχος της τρίχας και την επανορθώνουν από τη ρίζα έως της άκρη. Αυτή η μοναδική φόρμουλα είναι ελαφριά και απορροφάται γρήγορα.

#3.GISOU – Honey Infused Hair Mask – Hydrating and nourishing hair mask

Μάσκα εντατικής θρέψης εμπλουτισμένο με Μέλι Mirsalehi βιώσιμης προέλευσης από τον Κήπο των Μελισσών της Mirsaleh.

Ως φυσικό υγραντικό συστατικό, το μέλι αποκαθιστά τη φυσική ισορροπία υγρασίας της τρίχας

Θρέφει σε βάθος, ενισχύει τα επίπεδα της υγρασίας και ενυδατώνει για την αναδόμηση και την περιποίηση των μαλλιών Δυναμώνει την τρίχα αποκαθιστώντας και προλαμβάνοντας το σπάσιμο και την ψαλίδα Δαμάζει το φριζάρισμα, καταπολεμά την ξηρότητα και επαναφέρει την ελαστικότητα και τη λάμψη των μαλλιών, αφήνοντάς τα πιο ευκολοχτένιστα.

#4.Lorvenn – Sun Protection Spray

Μη λιπαρό αντιηλιακό σπρέι με αποτελεσματικούς παράγοντες προστασίας μαλλιών και χρώματος.

Περιέχει:
 φίλτρα προστασίας από την UVA-UVB ακτινοβολία, ενσωματωμένα
 σε νανοσφαιρίδια για μεγαλύτερη προστασία και ισχυρό αντιοξειδωτικό μίγμα, βασισμένο σε φυτικές δραστικές ουσίες, που προσφέρει προστασία στα μαλλιά από το οξειδωτικό στρες, από τις βλάβες που προκαλούνται από το νερό της θάλασσας σε συνδυασμό με το φως του ήλιου.

Με προβιταμίνη Β5, πρωτεΐνες από φύτρο σιταριού και γλυκερίνη,
 που προφυλάσσουν τα μαλλιά από την ξηρότητα.

#5.AVEDA – BOTANICAL REPAIR STRENGTHENING SHAMPOO

Σαμπουάν ενδυνάμωσης και επανόρθωσης των μαλλιών με την δύναμη της φύσης. Το botanical repair shampoo 200ml δημιουργεί νέους ισχυρούς δεσμούς στον πυρήνα της τρίχας για να δυναμώσει και να μεταμορφώσει τα μαλλιά σας.

Απομακρύνει τη περίσσεια λιπαρότητα, τη συσσώρευση προϊόντων styling και τους ρύπους παράγοντες που καταπονούν τα μαλλιά.
Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά και με θεραπεία κερατίνης.

#6.MKM – One for All Hair Treatment Spray

Το νέο MKM One for All Hair Treatment Spray by Konnie Metaxa είναι ένα leave-in σε μορφή spray, με 10 δράσεις για όλους τους τύπους των μαλλιών.

Επανορθώνει ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, χαρίζει διάρκεια στο styling, ευκολότερο χτένισμα και ίσιωμα, ενισχύει τον όγκο, προστατεύει από την θερμότητα, προστατεύει ενάντια στις σπασμένες άκρες, απαλή και μεταξένια υφή, λάμψη και έλεγχο κατά του φριζαρίσματος, προστατεύει το χρώμα, με φίλτρα UVA και UVB.

Μην φύγεις για διακοπές χωρίς αυτά τα προϊόντα εάν δεν θες να δεις τα μαλλιά σου φουντωτά σαν λιοντάρι και θαμπά!

Ο ήλιος χωρίς την κατάλληλη προστασία αφυδατώνει τα μαλλιά για αυτό και πρέπει να λάβεις τα μέτρα σου!

Πηγή φωτογραφιών: Pexels

Μια ματιά ακόμα:

Πως θα δώσεις εκθαμβωτική λάμψη στα νύχια σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα