Meghan Markle: Η facialist της αποκαλύπτει την αγαπημένη μάσκα προσώπου της που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας!

Κάθε celebrity που σέβεται τον εαυτό της έχει την προσωπική facialist. Εκείνη που εμπιστεύεται, συμβουλεύεται και επισκέπτεται πολύ συχνά ώστε να χαρίσει στο δέρμα της τέλεια όψη.

Γνωρίζουν πως μετά από κάθε τους επίσημη εμφάνιση κάθε λεπτομέρεια θα σχολιαστεί, που σημαίνει πως επιβάλλεται να είναι άψογες. Κι αν πιστεύετε πως πάντα χρησιμοποιούν προϊόντα που στοιχίζουν μια περιουσία κάνετε λάθος.

Οι ίδιες σε συνεντεύξεις τους

έχουν αποκαλύψει πως συχνά δημιουργούν μόνες τους, με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα τους, απόλυτα φυσικές μάσκες που χαρίζουν πλούσια ενυδάτωση και λάμψη. Παράλληλα στο μπάνιο τους υπάρχουν φόρμουλες super οικονομικές.

Εμείς όμως θα σταθούμε στην πρώτη επιλογή τους με αφορμή την facialist της Meghan Markle, Nichola Joss,  που αποκάλυψε τη συνταγή της μάσκας που αγαπάει να χρησιμοποιεί.

Πρόκειται για μια μάσκα απολέπισης που αποτελείται από 3 απλά υλικά. Βρώμη, έλαιο καρύδας και μέλι. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Τι πρέπει να κάνετε: Βράζετε 2 κ.σ. βρώμη με λίγο νερό. Παίρνετε τον χυλό και προσθέτετε 1 κ.γ. μέλι και 1 κ.σ. έλαιο. Τα ανακατεύετε καλά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα και το αφήνετε να κρυώσει.

Στη συνέχεια την απλώνετε στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και την αφήνετε να δράσει για 15 λεπτά. Την αφαιρείτε με άφθονο νερό και απλώνετε τον ορό σας.

Το μέλι είναι γνωστό για την καταπραϋντική και ενυδατική του δράση. Η βρώμη θρέφει το δέρμα και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα ενώ το έλαιο καρύδας εκτός από τέλειο άρωμα χαρίζει μοναδική απαλότητα.

Τι λέτε κορίτσια; Θα την δοκιμάσετε;

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Αυτά είναι τα 3 προϊόντα περιποίησης που θα έπαιρνε μαζί της η Catherine Zeta-Jones αν ήταν σε ένα έρημο νησί!

Φούξια: Οι make up artists επιμένουν πως πρέπει να το δοκιμάσετε αφού είναι ο πρωταγωνιστής της σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα