Masterchef: Τα δάκρυα του Νίκου Σκορδάκη πριν τη δοκιμασία αποχώρησης!

Υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Masterchef βρέθηκαν ο Νίκος Σκορδάκης, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη και ο Παύλος Χάππιλος.

Οι τρεις τους κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο του chef Νίκου Θωμά, ο οποίος άφησε τα παρασκήνια και τον ρόλο του ως Food & Beverage Manager του Masterchef και ήρθε μπροστά από τις κάμερες ως guest chef!

«Θέλω να πω ευχαριστώ σε σας παιδιά για τη συνεργασία και την φετινή χρονιά. Έχουμε περάσει υπέροχα. Είναι κλισέ αλλά είστε σε

πολύ καλό επίπεδο και όσο λιγοστεύετε, δενόμαστε και περισσότερο μαζί σας. Εγώ τουλάχιστον που είμαι λίγο ευαισθητούλης. Μακάρι να μην έφευγε κανείς σας. Κουράγιο, δύναμη, η διαδρομή τελειώνει. Τίποτα δεν τελειώνει όμως εδώ. Έξω ξεκινάνε τα ωραία και τα όμορφα», είπε ο chef που βρίσκεται στο πλευρό των παικτών.

Ο Νίκος Σκορδάκης δεν άντεξε και συγκινήθηκε με τα λόγια του.

«Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί είναι σαν πατέρας μας, σαν φίλος μας και είναι δίπλα μας όλον αυτόν τον καιρό. Οτιδήποτε θέλουμε, το ζητάμε και μας το φέρνει. Δεν μας χαλάει χατίρι, μας βοηθάει, μας εμψυχώνει και πόσο μάλλον όταν ξέρεις πως πρέπει να σε κρίνει όταν καλείσαι να αντιγράψεις ένα πιάτο του. Όλο αυτό είναι λίγο περίεργο», εξήγησε ο παίκτης στην κάμερα του MasterChef.

Διαβάστε ακόμα:

Τα «Φιλαράκια» επιστρέφουν! Η ημερομηνία και το πρώτο teaser!

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποκαλύπτει τρία πράγματα που δεν έδειξε ποτέ η κάμερα του Survivor!

Καίτη Γαρμπή: Η εξομολόγηση για τη Eurovision! “Δεν το επέλεξα εγώ να πάω… Μετά άρχισα να κλαίω με λυγμούς”

Keywords
Τυχαία Θέματα