Masterchef: «Λύγισε» η Μαρία Μπέη! «Είχαμε χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια…»

Ο καιρός μέσα στο σπίτι του Masterchef είναι πλέον αρκετός για τους παίκτες και οι σκέψεις τους πολλές φορές γυρίζουν γύρω από τους δικούς τους ανθρώπους που έχουν να δουν καιρό.

Η Μαρία Μπέη κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας στον διαγωνισμό εξομολογήθηκε πως τα αδέλφια της αρχικά δεν είχαν στηρίζει την απόφαση της να ασχοληθεί με την μαγειρική, ωστόσο η συμμετοχή

της στο Masterchef έγινε αφορμή για να αναπτυχθεί καλύτερη επικοινωνία μεταξύ τους.

«Σήμερα σκεφτόμουν τα δύο μου αδέλφια που φεύγοντας δεν είχα και την καλύτερη σχέση. Γενικά, ήταν κατά της επιλογής μου να ασχοληθώ με την μαγειρική και τα αδέλφια μου και γενικά όλη η οικογένεια μου εκτός από τον μπαμπά μου, ο οποίος με στήριξε κιόλας.

Εντάξει, είχαμε λίγο χάσμα στη σχέση μας τα τελευταία δύο χρόνια. Παρ’ όλα αυτά, όμως, όταν έμαθαν για τη συμμετοχή μου στο MasterChef, χάρηκαν πάρα πολύ και όταν ήμουν στην Αθήνα στο bootcamp επικοινωνήσαμε. Νομίζω ότι μέχρι τώρα η δύναμη μου αυτοί είναι. Κάθε βράδυ τους μιλάω, παρόλο που δεν είναι δίπλα μου. Τους λέω τι έχω έχω κάνει λάθος, τι έχω κάνει σωστό, τους καληνυχτίζω και πέφτω για ύπνο. Σηκώνομαι το πρωί και έρχομαι εδώ πέρα να μαγειρέψω», ανέφερε χωρίς να μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της η Μαρία Μπέη.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε on camera:

Διαβάστε ακόμα:

Δανάη Μιχαλάκη-Γιώργος Παπαγεωργίου: Το ερωτευμένο ζευγάρι περνάει μαζί την καραντίνα

Masterchef – Γιώργος Λασκαρίδης: «Δεν υπήρχε πιθανότητα να γυρίσω να κοιτάξω την Κατερίνα!»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η αποκάλυψη για το… ατυχηματάκι του!

Keywords
Τυχαία Θέματα