Masterchef: Η Ηλιάνα Βλάχου «καρφώνει» την Μαριάννα Πουλμεντή! «Είναι ψέματα!»

Την περασμένη Πέμπτη η Μαριάννα Πουλμεντή μιλώντας στην εκπομπή «Στην Φωλιά των Κου Κου» είχε σχολιάσει την κόντρα της με την Ηλιάνα Βλάχου, αναφέροντας μάλιστα πως η πρώην συμπαίκτρια της την είχε πάρει τηλέφωνο για να πάνε για καφέ και εκείνη το απέφυγε.

Ωστόσο, η Ηλιάνα Βλάχου έχει άλλη άποψη για το πως έγιναν τα πράγματα και «κάρφωσε» την πρώην συμπαίκτρια της λέγοντας πως λέει ψέματα και πως έχουν πάει για καφέ μετά το παιχνίδι.

«Εγώ με την Μαριάννα είχαμε διαφορά μια εβδομάδα όταν βγήκα από το παιχνίδι, οπότε υπήρχε μια ομαδική συνομιλία

στο viber από όλα τα παιδιά που είχαμε αποχωρήσει και που ήμασταν στα bootcamp και σχολιάζαμε γενικότερα όλα τα επεισόδια που βλέπαμε. Ήμασταν οι «κατίνες» του Masterchef, ενώ πριν το ζούσαμε. Οπότε μέσα στην κουβέντα αυτή είχαμε πει να βρεθούμε όλοι μαζί  και να δούμε τα επεισόδια, να πιούμε κάποιον καφέ. Τότε που δεν φαινόμασταν ακόμα τόσο στην τηλεόραση ώστε να μας αναγνωρίσουν. Έτσι λοιπόν ειπώθηκε ότι εγώ και η Μαριάννα θα βρισκόμασταν για καφέ. Εγώ με την Μαριάννα βγήκα για καφέ και δεν ήμουν μόνη μου και αυτό που δήλωσε η Μαριάννα ότι δεν έχω βγει μαζί της για καφέ μετά τα επεισόδια είναι ψέματα! Είχαμε βγει ήδη για καφέ ήδη όταν μίλησε για αυτό. Ήμασταν με τη μητέρα μου κι έναν καθηγητή μου και είχαμε πάρει με βιντεοκλήση την Φωτεινή.»

Δείτε όσα είπε η Ηλιάνα:

Διαβάστε ακόμα:

Αλίκη Κατσαβού: Το νέο μέλος στην οικογένεια της και τα παιχνίδια του μικρού Φοίβου

Ιερές Ακολουθίες από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς σε απ΄ευθείας μετάδοση στον Alpha

Χάκαραν το instagram του star του NBA Murray κι ανέβασαν ροζ βίντεο με την κοπέλα του

Keywords
Τυχαία Θέματα