Δείτε πως θα απολυμάνετε σωστά την οδοντόβουρτσά σας

Περνάμε την περίοδο της απολύμανσης. Είναι αναγκαία και θα μας σώσει. Και δεν αναφερόμαστε μόνο στα χέρια. Σας αποκαλύψαμε τον τρόπο απολύμανσης των εργαλείων ομορφιάς ώστε να είστε ήσυχες κάθε φορά που θα χρησιμοποιείτε.

Και τώρα ήρθε η στιγμή να μάθετε πως θα απολυμάνετε την οδοντόβουρτσα σας. Ναι, φυσικά και είναι απαραίτητο να το κάνετε. Άλλωστε μένετε σπίτι. Και έχετε πολύ χρόνο στη διάθεση σας και η οδοντόβουρτσα είναι εκτεθειμένη σε μικρόβια και βακτήρια. Καλό είναι να σας γίνει συνήθεια και να την απολυμαίνετε συχνά ακόμη κι όταν περάσει η περιπέτεια που όλοι ζούμε.

Δείτε

λοιπόν τι πρέπει να κάνετε:

Καυτό νερό: Βραστό για την ακρίβεια. Γεμίστε μια μικρή κατσαρόλα με νερό και αφήστε το να βράσει. Όταν πλέον κοχλάζει βάλτε μέσα την οδοντόβουρτσα και αφήστε τη για 5 περίπου λεπτά.

Baking soda και ξύδι: Ρίξτε μέσα σε ένα μπολ μια κούπα ζεστό νερό, 3 κουταλιές της σούπας ξύδι και ένα κουταλάκι του γλυκού baking soda. Ανακατέψτε καλά και τοποθετήστε την οδοντόβουρτσα σας. Αφήστε για μισή περίπου ώρα. Στη συνέχεια ξεπλένετε καλά με άφθονο ζεστό νερό.

Και στις δυο περιπτώσεις μετά την απολύμανση αφήστε την οδοντόβουρτσα πάνω σε μία καθαρή πετσέτα.

Καλό είναι να επαναλαμβάνετε την απολύμανση μια φορά το μήνα και να αλλάζετε οδοντόβουρτσα  κάθε 3 μήνες.

Διαβάστε ακόμη:

Το σχήμα νυχιών που θα δείτε παντού όταν βγείτε από το σπίτι -Το trend της σεζόν!

Δείτε τι πρέπει να κάνετε αν λερώσατε το δέρμα σας από τη βαφή μαλλιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα