Masterchef: «Έμαθα στο bootcamp ότι είμαι έγκυος!»

Η Στέλλα ξεχώρισε στις οντισιόν του MasterChef με τον ευχάριστο χαρακτήρα της που διασκέδασε τους τρεις κριτές, αλλά και τη γεύση του πιάτου της. Στην συνέχεια στο bootcamp όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για εκείνη, ή τουλάχιστον με αυτή την εντύπωση έμειναν οι τηλεθεατές βλέποντας την να αποχωρεί από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Η αλήθεια είναι όμως, πως για εκείνη τα πράγματα εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο, καθώς η πρώην διαγωνιζόμενη του MasterChef έμαθε δυο μέρες πριν μαγειρέψει στο bootcamp πως είναι έγκυος!

«Είμαι έγκυος. Το κατάλαβα

στο bootcamp δυο μέρες πριν μαγειρέψω, οπότε δεν μπορούσα. Δεν ήθελα να το πω κιόλας, για να μην τους φέρω σε δύσκολη θέση. Οπότε, μαγείρεψα άθλια. Ήταν σοκαριστική η γεύση. Είχα πολύ άγχος μην κουραστώ, μη γίνει κάτι. Λέω θα μαγειρέψω κάτι να φαίνεται ωραίο και θα φύγω. Είχα βάλει διάφορα πράγματα από το άγχος μου, ό,τι βρήκα μπροστά μου. Τα είχα ανακατέψει όλα. Δοκίμασα και δεν κατέβαινε. Δεν καταπινόταν», εξομολογήθηκε η Στέλλα Στη φωλιά των Κου Κου.

Δείτε όσα εξομολογήθηκε η πρώην διαγωνιζόμενη του Masterchef:

Διαβάστε ακόμα:

Η ερώτηση της Φαίης στον Δημήτρη Ουγγαρέζο και η αναφορά στην Ιλένια Ουίλιαμς!

Ιβάν Σβιτάιλο: Λίγο πριν γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά μιλά για την σύντροφό του και τον λόγο που έσβησε τον λογαριασμό του στο Instagram!

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες: Όσα δήλωσε on camera!

Keywords
Τυχαία Θέματα