Masterchef 4 Τελικός: “Ζαλίστηκαν” οι φιναλίστ όταν άκουσαν την τελευταία δοκιμασία!

Όχι ένα και δύο, αλλά τέσσερα πιάτα κλήθηκαν να ετοιμάσουν οι δύο φιναλίστ του Masterchef 4 στην τελευταία δοκιμασία του μαγειρικού διαγωνισμού.

Το δεύτερο μέρος του μεγάλο τελικού, ξεκίνησε το βράδυ της Τετάρτης με τον Σταύρο Γεωργίου και τον Σταύρο Βαρθαλίτη να μπαίνουν στην κουζίνα του Masterchef και να στέκονται μπροστά από τους τρεις κριτές και τέσσερις καμπάνες με άγνωστο περιεχόμενο.

«Σεφ, ήρθαμε μέχρι εδώ. Πρέπει να το ζήσουμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο, η χθεσινή ήταν δοκιμασία πολύ ιδιαίτερη. Στη χθεσινή δοκιμασία είχαμε φουλ αδρεναλίνη και από ότι έχω καταλάβει το ίδιο θα

γίνει και σήμερα», σχολίασε ο Σταύρος Γεωργίου, ενώ ο Σταύρος Βαρθαλίτης είπε χαρακτηριστικά: «Πάρα πολύ ωραία η χθεσινή δοκιμασία. Το συναίσθημα πολύ ωραίο να μαγειρεύω μαζί με τον Σταυρή, σήμερα νιώθω ότι θα πονέσουμε αρκετά. Ήδη πονάω αρκεί να δω ποιο είναι το ζητούμενο».

Οι δύο παίκτες διάλεξαν από δύο καμπάνες, ωστόσο όταν το περιεχόμενο και των τεσσάρων αποκαλύφθηκε, οι κριτές τους ανακοίνωσαν πως έχουν στη διάθεσή τους 3 ώρες για να αντιγράψουν όλα τα πιάτα, δύο αλμυρά και δύο γλυκά πιάτα κάτι που τους έκανε να καταλάβουν ότι για να πάρουν τη νίκη θα πρέπει να χύσουν αρκετό ιδρώτα μέσα στην κουζίνα.

Σούσι, πανακότα, μπακαλιάρο και μακαρόν έκρυβαν από κάτω οι τέσσερις καμπάνες.

Δείτε εδώ την ανακοίνωση των κριτών και την αντίδραση των δύο φιναλίστ:

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε γνωστός τραγουδιστής – Ήταν μόλις 28 χρονών

Μαριέττα Χρουσαλά: Θα πάθετε πλάκα με το κορμί της! Το βίντεο από παραλία της Μυκόνου!

Δημήτρης Μπέλλος: Ο πρώην παίκτης του Masterchef δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του Μαρία Μπέη

Keywords
Τυχαία Θέματα