MasterChef: Το τρολάρισμα των παικτών για το «κρατς» του Χρήστου Μπάρκα

Με τον Τάσο, την Εύα, τον Ντέιβιντ, τον Θάνο ξανά μέσα στον διαγωνισμό, οι 14 του MasterChef σάλπαραν για μια νέα ομαδική δοκιμασία… κυριολεκτικά. Οι παίκτες κλήθηκαν να κάνουν μαγειρική εν πλώ και πιάτα υψηλής σε αυτή την εξωτερική δοκιμασία. Το κρουαζιερόπλοιο Cosmos επισκέφθηκεί την Ύδρα, τον Πόρο και την Αίγινα, ενώ συγχρόνως οι δύο ομάδες, που επιλέχθηκαν τυχαία με κλήρο, έπρεπε να ετοιμάσουν 7 πιάτα που να μυρίζουν τι άλλο; Θάλασσα!

Οι ομάδες

κληηρώθηκαν τυχαία, αλλά οι τρεις κριτές άφησαν τους παίκτες μεταξύ τους να βγάλουν τον αρχηγό και τον υπαρχηγό. Οι «Μπλε» επέλεξαν για αρχηγό τον Σταμάτη Κωβαίο και για υπαρχηγό τον Παντελή Βούρο, ενώ οι «Κόκκινοι» έδωσαν την αρχηγία στον Χαράλαμπο Κοτσώνη, ενώ υπαρχηγός «στέφθηκε» η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

Κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας τα μέλη της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκαν στον Χρήστο Μπάρκα και στο «κρατς», την αξέχαστη ατάκα του στον Πάνο Ιωαννίδη στην οντισιόν του MasterChef. Η είσοδος των νέων παικτών έφερε πληροφόρηση απ’ έξω για το παιχνίδι, συμπάθειες, αντιπάθειες, αλλά και πράγματα στα οποία έχουν σταθεί οι τηλεθεατές του διαγωνισμού μαγειρικής.

Όπως παραδέχθηκε και ο Πάνος Τόγιας οι παίκτες που επέστρεψαν το παιχνίδι, τους ενημέρωσαν για τα όσα συνέβησαν έξω αλλά και πως η ατάκα του Χρήστου Μπάρκα έγινε viral στο διαδίκτυο.

«Επιστρέφοντας τα παιδιά στο παιχνίδι, μας είπαν τι συνέβη έξω με τον Χρήστο και το “κρατς”», δήλωσε ο Πάνος με τη Σπυριδούλα να συμπληρώνει: «Νομίζω πως από εδώ και πέρα, το “κρατς” είναι μαγειρικός όρος, οπότε εγώ, το κράκερ μου, θέλω να κάνει το σωστό “κρατς”».

Διαβάστε ακόμα: «Βόμβα» από τη Δούκισσα Νομικού: Αποχωρεί από τον ΑΝΤ1! Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας!

Keywords
Τυχαία Θέματα