Καταπολεμήστε τις αλλεργίες με αυτό το μυστικό!

Οι αλλεργίες είναι ένα πολύ σημαντικό παγκόσμιο πρόβλημα: υπολογίζεται ότι, μέχρι το 2050, 1 στους 2 ανθρώπους θα υποφέρει από αλλεργίες.

Τί είναι η αλλεργία;

Με απλά λόγια, η αλλεργία είναι μια αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος σε μια ουσία (αλλεργιογόνο) του περιβάλλοντος που συνήθως είναι ανεκτή για τον μέσο άνθρωπο. Η αλλεργική αντίδραση αποτελείται από δύο στάδια:
την ευαισθητοποίηση, κατά την οποία ο οργανισμός έρχεται σε επαφή με το αλλεργιογόνο χωρίς να υπάρχει αλλεργική αντίδραση· και το στάδιο της αλλεργίας καθεαυτήν.
Υπάρχουν πέντε τύποι αλλεργιών:
> Οι δερματικές

αλλεργίες (που προκαλούνται από μέταλλα, από την ακτινοβολία UV, κλπ.)
> Οι αλλεργίες του αναπνευστικού (λόγω της γύρης, των ακάρεων, των ζώων, της σκόνης, κλπ.)
> Οι τροφικές αλλεργίες (λόγω τροφίμων όπως το γάλα, τα φιστίκια, τα καρύδια, το ψάρι, κλπ.)
> Οι αλλεργίες σε φάρμακα (όπως αντιβιοτικά, μη στεροειδή αντιφλεγμονώδη, κουράριο, κλπ.)
> Οι αλλεργίες σε δηλητήριο (για παράδειγμα, λόγω τσιμπήματος από σφήκα, μέλισσα, σέρσεγκα ή μπούμπουρα)

Γιατί παρουσιάζω αλλεργίες;
Οι αλλεργίες οφείλονται στα γονίδια, στους περιβαλλοντικούς παράγοντες και στον τρόπο ζωής που ενδέχεται να αλλοιώσουν την ακεραιότητα του δερματικού φραγμού. Τα αλλεργιογόνα –ρύποι, γύροι, απορρυπαντικά, κ.α.–μπορεί να αποδυναμώσουν το δέρμα σας. Αν λοιπόν η λειτουργία του δερματικού φραγμού είναι κακή, είναι πιο πιθανό να αναπτύξετε αλλεργίες.

Ποιες είναι οι πιο κοινές αλλεργίες;
Οι άνθρωποι είναι συνήθως αλλεργικοί στη σκόνη, στη γύρη και στις γάτες4. Ανεξάρτητα όμως από τον τύπο, οι αλλεργίες επηρεάζουν το δέρμα περίπου στο 80% των περιπτώσεων. Και είτε αυτό προκαλεί άμεσα δερματικά συμπτώματα (έκζεμα εξ επαφής ή κνίδωση) είτε έμμεσες δερματικές ανεπιθύμητες ενέργειες (φτέρνισμα, ερυθρότητα, εξάνθημα, ρινική καταρροή), η αντίδραση υποβαθμίζει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού – δηλαδή της εξωτερικής στοιβάδας του δέρματος που το προστατεύει από τους εξωτερικούς παράγοντες.

Πώς μπορώ να αποτρέψω ή να διαχειριστώ τις αλλεργίες;
Προστατεύστε και αποκαταστήστε τον δερματικό σας φραγμό, για να τον κάνετε πιο αποτελεσματικό! Οι δερμοκαλλυντικές λύσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε το αλλεργικό δέρμα πιο αποτελεσματικά.

Αναζητήστε προϊόντα που να προσφέρουν:
> Καταπράυνση: μείωση της δυσφορίας του δέρματος.
> Επανόρθωση: αποκατάσταση & διατήρηση του δερματικού φραγμού και απομάκρυνση των αλλεργιογόνων που είναι σε επαφή με το δέρμα.
> Πρόληψη: αποφυγή μελλοντικών αλλεργιών, μέσω της ενδυνάμωσης του δέρματος και, άρα, της μείωσης της διεισδυτικότητας των αλλεργιογόνων.

Εσείς έχετε αλλεργίες;
Το ότι έχετε αλλεργικό δέρμα δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε ένα ευχάριστο και πρωτοποριακό τελετουργικό περιποίησης! Η La Roche-Posay, η #1 μάρκα περιποίησης που συνιστούν δερματολόγοι σε όλον τον κόσμο, χρησιμοποιεί την τεχνογνωσία της για να βοηθήσει στην καταπολέμηση των αλλεργιών! Καθώς τα αλλεργιογόνα αυξάνονται συνεχώς σε αριθμό, είναι πια καιρός να τα αντιμετωπίσουμε. Το ΤOLERIANE ULTRA 8 είναι η δερματολογική εντατική ενυδατική φροντίδα που παρέχει διπλή δράση και καταπραΰνει μέσα σε 1 μόλις λεπτό.

Το νέο TOLERIANE ULTRA 8, τόσο ανάλαφρο όσο το νερό, είναι ένα λεπτόρρευστο σπρέι με εξαιρετικά δροσερή υφή που προσφέρει εντατική ενυδάτωση σε καθημερινή βάση.
Κατάλληλη για κάθε στιγμή μέσα στη μέρα, ακόμα και πάνω από το μακιγιάζ, αυτή η σούπερ ενυδατική ανακουφίζει από τη δυσφορία, καταπραΰνει και προστατεύει το δέρμα. Και έχει αποδεδειγμένα κλινικά αποτελέσματα!

Αποτελεσματική ενυδάτωση
Ενισχύει αμέσως την ενυδάτωση και, ακόμα και μετά από 24 ώρες, η ενυδάτωση παραμένει υψηλότερη από εκείνη που επιτυγχάνεται με τις πλούσιες
ενυδατικές.

Ανακουφίζει τις δερματικές αντιδράσεις
Κατά τη διάρκεια 4 εβδομάδων, οι χρήστες παρατήρησαν σημαντική μείωση της αντιδραστικότητας του δέρματός τους. Η αίσθηση νυγμού μειώθηκε κατά 45,9%, το ερύθημα κατά 29,5%, το οίδημα κατά 78,3%, η ξηρότητα κατά 46,1% και η απολέπιση κατά 85,4%.

Βελτιώνει τη λειτουργία του δερματικού φραγμού
Δοκιμή Διαδερμικής Απώλειας Νερού έδειξε μείωση κατά 10% της απώλειας νερού σε σύγκριση με τις περιοχές χωρίς αγωγή, κάτι που υποδεικνύει ότι το TOLERIANE ULTRA 8 συμβάλλει στην επανόρθωση του ενυδατικού φραγμού και στην προστασία της λειτουργίας του.

Μειώνει τους ρύπους

Δοκιμή κατά της προσκόλλησης των ρύπων κατέδειξε τη σημαντική δράση του TOLERIANE ULTRA 8, με τους χρήστες να έχουν 17% λιγότερα ρυπογόνα σωματίδια μετά το ξέβγαλμα σε σύγκριση με την υψηλή ανοχή, ακόμα και στο αλλεργικό δέρμα.

Το TOLERIANE ULTRA 8 είναι εμπνευσμένο από τα ιαπωνικά τελετουργικά “υγρής περιποίησης”. Αυτό το καταπραϋντικό, ενυδατικό συμπύκνωμα εμποτίζει το δέρμα με νερό, ενώ η ανάλαφρη, απαλή υφή του εξασφαλίζει αμέσως φρεσκάδα και άμεσα αποτελέσματα. Είναι ο νέος ευχάριστος & εύκολος τρόπος να κερδίσετε τη μάχη #facetheallergens.

The post Καταπολεμήστε τις αλλεργίες με αυτό το μυστικό! appeared first on Όμορφα Μυστικά της Βίκυς Χατζηβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα