MasterChef: Τα… γαλλικά του Ηρακλή και οι εντάσεις την ώρα της δοκιμασίας!

Στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσαν στους παίκτες πως έπρεπε να μαγειρέψουν για 25 διακεκριμένους Έλληνες μάγειρες και σεφ.

Οι δύο ομάδες μπήκαν στην κουζίνα του Grand Resort Λαγονήσι και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, έτσι ώστε να εντυπωσιάσουν με το αποτέλεσμα! Ωστόσο, το άγχος και η πίεση που είχαν, έφεραν εντάσεις κατά τη διάρκεια της δοκιαμασίας.

Η Κατερίνα φανερά εκνευρισμένη, δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής: “Τσίρκο εδώ μέσα σήμερα και

το λέω με τις δύο τις πλευρές στην κουζίνα… Υπήρχε και λίγο κανιβαλισμός. Η μπλε ομάδα είναι συνήθως αυτή που κανιβαλίζει. Υπάρχουν παιδιά τα οποία το έχουν στο αίμα τους δυστυχώς”.

Ο Ηρακλής δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τη Μάρλεν, όταν η παίκτρια έκαψε το κρεμμύδι της συνταγής. “Δηλαδή το κρεμμύδι να καεί; Μηδέν αισθητική; Εντάξει, είναι τα μάτια επαγωγικά αλλά να σου καεί το κρεμμύδι; Εκεί γύρισε το μάτι μου, δεν ήθελα! Ήθελα να της πω “φύγε, έλα, άστο, γαμ@@@” να το κάνω και αυτό εγώ. Δεν έχω πρόβλημα!”, δήλωσε στην κάμερα ο παίκτης.

Μάλιστα, μιλώντας στη Μάρλεν, έπσευσε να της πει πως μπορεί  να αποχωρήσει από την ομαδική δοκιμασία: “Όχι ρε φίλε, δεν γίνεται! Κάνε το μπουρδ@@@ το ριζότο μπροστά, σωστά όπως γίνεται. Τελείωσε το, αυτό σου είπε ο αρχηγός να κάνεις και άμα δεν θες εκεί είναι η πόρτα… Φύγε από την ομαδική”!

Διαβάστε ακόμη:

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Δημοσίευσε φωτογραφία του συζύγου της μαζί με την κόρη τους! 

Γενέθλια για τον Άκη Πετρετζίκη: Η έκπληξη που του ετοίμασαν οι συνεργάτες του 

Σοκάρει Έλληνας τραγουδιστής: “Χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο για να μην καταλάβουν…” 

Keywords
Τυχαία Θέματα