MasterChef -Αιμίλιος: Αποκαλύπτει το υπέρογκο ποσό που χρειάζεται η εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου

Στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης ο 27χρονος Αιμίλιος, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στον νέο κύκλο του «MasterChef».

Ο trans διαγωνιζόμενος του reality μαγειρικής παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη και -μεταξύ άλλων- μίλησε για τις δυσκολίες που έχει βιώσει στη ζωή του, το υπέρογκο χρηματικό ποσό που χρειάζεται η εγχείρηση για τον επαναπροσδιορισμό φύλου, ενώ αναφέρθηκε και σε ένα σχόλιο που δέχτηκε από διαγωνιζόμενο στο «MasterChef».

«Οι άνθρωποι

είναι κακοί και όχι μόνο τις κουζίνες. Έχω περάσει δύσκολα και στην έξω ζωή αλλά και στις κουζίνες. Είχα καταλάβει από μικρή ηλικία τη θέλω. Προσπαθούσα να το δείξω, φορούσα συγκεκριμένα ρούχα, ήθελα πιο κοντά μαλλιά και έπαιζα μόνο με αγόρια», είπε αρχικά ο Αιμίλιος.

Σχετικά με την εγχείρηση επαναπροσδιορισμού φύλου και το χρηματικό ποσό που χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί, ο 27χρονος αποκάλυψε: «Η μεγάλη επέμβαση επαναπροσδιορισμού φύλου που θέλω να κάνω είναι περίπου 50.000€ στην Ελλάδα και στο Λονδίνο 80.000€. Δεν υπάρχει επιχορήγηση, το μόνο που μπορείς να πάρεις είναι κάποια χρήματα για τις ορμονοθεραπείες, ψυχολόγοι, ψυχίατροι, για τα πρώτα έξοδα. Μέχρι στιγμές ανταπεξέρχομαι οικονομικά από τη δουλειά μου και στο ψυχολογικό κομμάτι είναι δίπλα οι δικοί μου άνθρωποι.

Για να πάρεις χαρτί από τον ψυχίατρο για τον επαναπροσδιορισμό φύλου, χρειάζεσαι ένα χρονικό διάστημα, οπότε μέχρι να γίνει όλη η διαδικασία από πίσω, προσπαθεί να βάλεις σε σειρά τα υπόλοιπα. Όποιος έχει το χρηματικό ποσό μπορεί να κάνει πιο γρήγορα τις διαδικασίες».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αιμίλιος αναφέρθηκε σε ένα σχόλιο που άκουσε από έναν άλλο παίκτη στο «MasterChef» και τον ενόχλησε: «Από του κριτές δεν με στεναχώρησε κανείς, από έναν παίκτης όμως ένιωσα μια ενόχληση. Ο Σταύρος είχε πει κάτι και με πείραξε. Ήμασταν σε έναν καναπέ και πάνω σε μια συζήτηση είχε πετάξει μια φράση του τύπου: «Ο Σταύρος μού είπε ειρωνικά “τι αντράκι είσαι εσύ…”. Ήταν και άτομα της παραγωγής μπροστά. Με ρώτησαν γιατί δεν ασχολήθηκα περαιτέρω με το θέμα, αλλά δεν ήθελα».

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Σπαλιάρας: «Είμαι straight αλλά δεν με ενοχλεί το φλερτ από άνδρες»

Ιωάννα Μαλέσκου: Η γυμναστική που κάνει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της -Βίντεο

My Style Rocks: Παίκτρια δέχτηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της στον αέρα της εκπομπής

Keywords
Τυχαία Θέματα