Miley Cyrus: Γιόρτασε την επιτυχία του single της με το πιο iconic φόρεμα

20:42 31/1/2023 - Πηγή: InStyle

Όπως ίσως γνωρίζετε, η Miley Cyrus ξεκίνησε πολύ δυναμικά το 2023. Στις αρχές Ιανουαρίου, ανακοίνωσε ότι το ερχόμενο άλμπουμ της, Endless Summer Vacation, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο και μοιράστηκε ένα teaser από το πρώτο της single, Flowers. Από την πρώτη κιόλας

ημέρα, ο ύμνος του selflove αγαπήθηκε εξίσου από θαυμαστές και μη, οι οποίοι το έστειλαν στην κορυφή των charts.

Miley Cyrus: Στέλνει μήνυμα στον πρώην της Liam Hemsworth με το νέο single της;

To τραγούδι που φημολογείται ότι αναφέρεται στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της Liam Hemsworth είναι αυτή τη στιγμή νούμερο 1 σε 13 χώρες και βρίσκεται στην κορυφή του Billboard Hot 100 των ΗΠΑ.

Για να το γιορτάσει, η Miley μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες της να χορεύει με ένα iconic φόρεμα. Αν και θα περίμενε κανείς να φορέσει ένα floral φόρεμα ως φόρο τιμής στο τραγούδι, έκανε την ανατροπή. Συγκεκριμένα επέλεξε ένα μικροσκοπικό μαύρο μίνι φόρεμα με ένα μεγάλο άνοιγμα στο μπροστινό μέρος, το οποίο είχε μια ασημένια λεπτομέρεια για κούμπωμα. Το συνδύασε με μαύρο ημιδιάφανο καλσόν, ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά της ήταν μίνιμαλ.

Η ίδια η σταρ έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Γιορτάζουμε το ότι το “Flowers” είναι το #1 σε όλο τον κόσμο και πάλι αυτή την εβδομάδα! Μου αρέσει που αυτό το άλμπουμ συνδέεται με τόσο θετικό τρόπο και μου δίνει χαρά να συνεχίσω να δημιουργώ μουσική για εσάς. Αυτά τα ορόσημα γίνονται δυνατά μόνο από τους ακροατές και τους απίστευτους θαυμαστές μου. Ευχαριστώ ατελείωτα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Το little black dress της Miley είναι η επιτομή της σέξι κομψότητας. Από τη μία τα μακριά μανίκια και η βελούδινη υφή του, το χρίζουν κατάλληλο για την εποχή και από την άλλη, το ιδιαίτερο ντεκολτέ αποπνέει θηλυκότητα και αισθησιασμό, χωρίς να είναι προκλητικό. Την ίδια στιγμή το λεπτό καλσόν ισορροπεί πολύ σωστά το super short μήκος και κολακεύει τα πόδια.

Από τη «φύση» του το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το διαχρονικό στιλ που κάθε γυναίκα χρειάζεται στην γκαρνταρόμπα της. Ανάλογα και το σχέδιο παραμένει ένα κλασικό κομμάτι-κλειδί που μας βγάζει ασπροπρόσωπες σε πολλές διαφορετικές περιστάσεις επίσημες ή μη.

Η εκδοχή της Miley είναι εντυπωσιακή και ιδανική για να γιορτάσει την επιτυχία της.

Little black dress: Τα 10 μαύρα φορέματα που θα φορέσουμε φέτος το φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα