Master Chef: Ποιοι παίκτες δεν εμφανίστηκαν για να διεκδικήσουν την είσοδο τους στο σπίτι;

Μετά την εβδομάδα με το Silver Award μια ακόμα έκπληξη περίμενε τους διαγωνιζόμενους του Master Chef. Αντί για Mystery Box, οι παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής εισέβαλαν στην κουζίνα του Master Chef για να διεκδικήσουν ξανά τη θέση τους στο διαγωνισμό. Κάποιους τους δέχτηκαν

με χαρά και κάποιους όχι.

Άλκηστις Αλεξάκη, Γιάννα Ρέντεση, Γιώργος Ορφανός, Ελίζαμπεθ Θεοτοκάτου, Εύα Αμπάν, Θάνος Σπανός, Κωνσταντίνα Δημητρίου, Ντέιβιντ Τζίμερσον, Τάσος Κυρικλάκης και Χαράλαμπος Κοτσώνης επέστρεψαν για να διεκδικήσουν την είσοδό τους ξανά στον διαγωνισμό.

«Μας λείψατε και χαιρόμαστε πάρα πολύ που έχετε έρθει όλοι εδώ. Βλέπουμε ότι και από πάνω ο εξώστης χαίρεται ιδιαίτερα. Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήρθατε σήμερα και αποδεχτήκατε την πρόσκληση μας. Κάποιοι άλλοι δεν την αποδέχτηκαν, δεν πειράζει, έχουμε εσάς, είναι τέλεια και είμαστε έτοιμοι για μαγειρικές», σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης έχοντας ξανά τους παίκτες μπροστά του.

Ποιοι ήταν εκείνοι όμως που δεν επέστρεψαν για να διαγωνιστούν ξανά στο Master Chef; Ο Αλέξανδρος Τσιούκαρης και η Μαρία Τσαπράνη δεν γύρισαν για να πάρουν μέρος στη δοκιμασία επιστροφής.

Δείτε την επιστροφή των παικτών στην κουζίνα του MasterChef:

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Ορφανός: Η γυναίκα που έχει κλέψει την καρδιά του παίκτη του MasterChef!

Keywords
Τυχαία Θέματα