Άναυδος ο Στέλιος Ρόκκος με τη σύλληψη γνωστού στιχουργού: «Τον γνώρισα πριν από πολλά χρόνια…»

Σοκ έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο η σύλληψη γνωστού στιχουργού, ο οποίος πιάστηκε από τις αστυνομικές αρχές για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών. Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στο «Πρωινό» για το περιστατικό, μη κρύβοντας την έκπληξή του, μιας και είχε άλλη εικόνα στο μυαλό του για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Ο γνωστός τραγουδιστής έμεινε με το στόμα ανοιχτό στο άκουσμα της

είδησης και αναφέρθηκε στη γνωριμία αλλά και στη συνεργασία τους.

Όσα είπε ο Στέλιος Ρόκκος για τη γνωριμία του με τον στιχουργό που συνελήφθη

«Αυτή τη στιγμή, αν δεις το πρόσωπό μου… Είμαι με το στόμα ανοιχτό. Τον γνώρισα πριν πολλά χρόνια, με ένα πολύ ωραίο τραγούδι που είχε γράψει, μετά κάναμε κι άλλα τραγούδια, δηλαδή έχουν πολύ καλλιτεχνική σχέση. Ήταν ένα παιδί που θυμάμαι ότι του άρεσε η γυμναστική», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος στην πρωινή εκπομπή του ANT1.

Οι δυο τους πήγαιναν στο ίδιο γυμναστήριο, ωστόσο τα τελευταία χρόνια είχαν χαθεί: «Πηγαίναμε μαζί και γυμναστήριο, μιλάμε πριν πολλά χρόνια. Μετά τον έχασα, δεν έχουμε ξαναβρεθεί τα τελευταία χρόνια. Με αυτό που μου λες τώρα, έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό, δηλαδή είναι τρελό…».

Στη συνέχεια, ο Στέλιος Ρόκκος αποκάλυψε πώς γνωρίστηκαν, ενώ τόνισε πως ήταν ένας πολύ καλός επαγγελματίας: «Έτσι τον γνώρισα εγώ. Ήρθε στα Αστέρια όταν δούλευα και μου είπε ότι είχε ένα θέμα, ήταν φυλακή και έγραψε κάποια τραγούδια στη φυλακή. Και μείναμε στα τραγούδια. Πολύ δυνατή πένα. Η σχέση μας ήταν τέρμα καλλιτεχνική. Κάναμε πολύ ωραία πράγματα μαζί.

Έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό με αυτά που ακούω. Είδες; Ποτέ δε μπορείς να ξέρεις, να είσαι 100% σίγουρος για κανέναν, αυτό για τις εγκληματικές οργανώσεις είναι πέρα από τη φαντασία μου».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παράσχος: Απαντά στον Τάσο Τεργιάκη -«Το τι είπα εγώ με την παραγωγή και τη Μενεγάκη το ξέρουμε μόνο εμείς»

Ιωάννα Μαλέσκου: Σε προχωρημένες συζητήσεις με γνωστό κανάλι για ψυχαγωγική εκπομπή

Εύα Καϊλή: Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της σήμερα με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Keywords
Τυχαία Θέματα