Ντόρα Κουτροκόη: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε μετά την αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ

Τη Ντόρα Κουτροκόη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με αφορμή το νέο επαγγελματικό βήμα της. Η γνωστή δημοσιογράφος, μετά την επεισοδιακή απομάκρυνσή της από το «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, θα κάνει τη δική της εκπομπή.

Η Ντόρα Κουτροκόη πρόκειται να είναι παρουσιάστρια στη νέα εκπομπή του Action24, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 2 Μαΐου. Η ίδια είναι πολύ χαρούμενη που επιστρέφει τηλεοπτικά

και θα έχει καθημερινή παρουσία. Ειδικότερα, είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νέα εκπομπή. Ξεκινάμε στις 2/5 στο Action24, θα προβάλλεται 6-7 και θα λέγεται “Εξελίξεις”», ανέφερε αρχικά.

Όπως είπε, η εκπομπή επρόκειτο να βγει στον αέρα πολύ νωρίτερα, ωστόσο ένα πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της και μια επέμβαση, καθυστέρησαν την επιστροφή της.

«Είχα μια περιπέτεια με την υγεία μου, έκανα μια επέμβαση στις φωνητικές χορδές η οποία δεν πήγε και τόσο καλά. Οπότε ήταν να ξεκινήσω τη νέα εκπομπή πολύ νωρίτερα, το καθυστερήσαμε αλλά το προλάβαμε. Να πείτε περαστικά, παιδιά, γιατί ακόμα η φωνή δεν έχει αποκατασταθεί πλήρως», δήλωσε η Ντόρα Κουτροκόη.

Ακόμα, η δημοσιογράφος ρωτήθηκε για το αν επικοινώνησε με τους παλιούς συνεργάτες της, Άκη Παυλόπουλο και Δημήτρη Οικονόμου, ωστόσο απέφυγε ευγενικά να απαντήσει.

Διαβάστε ακόμα:

 Ερωτευμένος ο Γιάννης Σπαλιάρας: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του

 Shopping Star: Γνωστή παρουσιάστρια δέχτηκε πρόταση για την παρουσίαση αλλά την απέρριψε

 Φελίσια Τσαλαπάτη: «Στο σχολείο με φώναζαν “η χοντρή”» – Η αποκάλυψη για τη νευρική ανορεξία

Keywords
Τυχαία Θέματα