Mad VMA 2022: Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες των μουσικών βραβείων

Ο πιο διαχρονικός ελληνικός μουσικός θεσμός, τα Mad Video Music Awards έρχονται για 19η χρονιά!

Την Τετάρτη 22 Ιουνίου, στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, αγαπημένοι καλλιτέχνες θα ενωθούν, με την ενέργεια της μουσικής, στη σκηνή των φετινών βραβείων

και θα απογειώσουν το κοινό!

Την μουσική διοργάνωση παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς μαζί με την Κόνι Μεταξά, η οποία θα αναλάβει για πρώτη φορά τον ρόλο της οικοδέσποινας.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή των βραβείων είναι οι: Ήβη Αδάμου, Γιώργος Αλκαίος, Αναστασία, Κωνσταντίνος Αργυρός, Άσπα, Καίτη Γαρμπή, Πέτρος Ιακωβίδης, Γιώργος Κακοσαίος, Γιώργος Μαζωνάκης, ΜΕΛΙSSΕS, Έλενα Παπαρίζου, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Αναστάσιος Ράμμος, Γιώργος Σαμπάνης, Κατερίνα Στικούδη, Ελένη Φουρέιρα, Θοδωρής Φέρρης, Antique, Display, FLY LO, FY, GoodJobNicky, Jitano, Joanne, Josephine, KG & Greg, Kings, Light, Marseaux, Κonnie Μεταξά, Mc Daddy, Snik, Stefania, Tamta, Thug Slime, Trannos, Vegas, Vlospa.

Δύο μέρες πριν την μουσική διοργάνωση, ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε στις πρόβες των Mad VMA 2022 και εκεί απαθανάτισε τους παρουσιαστές και κάποιους από τους καλλιτέχνες που θα δούμε στο stage.

Ανάμεσα σε αυτούς η Ελένη Φουρέιρα, ο Dj Airth και ο Zeraw από τους Vegas, η Κατερίνα Στικούδη, η Κόνι Μεταξά και ο Θέμης Γεωργαντάς.

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Τσάφου: «Ήταν βάρβαρος και φασίστας, φώναζε και τρόμαζες»

Survivor: Εκτός στίβου μάχης ο Στάθης Σχίζας -Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού

Μάνος Δασκαλάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Keywords
Τυχαία Θέματα