Μάνος Δασκαλάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά το πόρισμα για τους θανάτους Μαλένας – Ίριδας

Στις Αρχές παραδόθηκε σήμερα το πρωί (20/6) το πόρισμα για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη, Μαλένας και Ίριδας.

Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και εμπεριστατωμένες εξετάσεις, οι ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς αποφάνθηκαν ότι τα δύο παιδία πέθαναν από ασφυξία.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος από το «Live News» ήρθε σε επαφή με την πλευρά του πατέρα των κοριτσιών, Μάνο Δασκαλάκη, και αποκάλυψε στο Mega την αντίδραση του 30χρονου για το τελικό

πόρισμα των ιατροδικαστών.

Για την ώρα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έκανε καμιά δήλωση αφού βρίσκεται εν αναμονή των εξελίξεων και περιμένει να λάβει γραπτώς το πόρισμα για τους θανάτους των  δύο παιδιών.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης και η οικογένειά του θέλουν να δουν επισήμως καταγεγραμμένο το πόρισμα και να το διαβάσουν γιατί έχουν και μια γνώση των πορισμάτων, να κάνουν τις συγκρίσεις πρώτα και μετά να τοποθετηθούν. Όταν πλέον έχουν ολόκληρο το πόρισμα και όχι αυτό που έχει εμφανιστεί μέχρι τώρα και δεν είναι πλήρες. Θέλουν να το δουν με τους νομικούς τους εκπροσώπους και μετά να τοποθετηθούν. Κάτι που αναμένεται τις επόμενες μέρες», μετέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Παπαρίζου: «Ίσως η Ελένη Φουρέιρα να είναι στη θέση μου στο The Voice»

Γιώργος Ταλάντσεβ: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor

Συγκλονίζει ο Χρήστος Χολίδης: «Είχα καεί όλος στον λαιμό, ξύπνησα στο νοσοκομείο και δεν θυμόμουν τίποτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα