Mad Clip: Τι λένε οι πραγματογνώμονες μετά από εξέταση της Porsche

Όλη η Ελλάδα είναι συγκλονισμένη από τον ξαφνικό χαμό του Mad Clip. O 34χρονος τράπερ έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητό του έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο Mad Clip υπέκυψε στα τραύματά του.

Μία εβδομάδα περίπου μετά το τραγικό συμβάν, οι ειδικοί πραγματογνώμονες καταλήγουν μέσα από τις αναλύσεις τους, στο τι έγινε εκείνη τη νύχτα και αναζητούν τα αίτια του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στον Mad Clip.

«Το

όχημα φαίνεται να ολισθαίνει με ελαφρά κλίση δεξιά και μετά ακαριαία προσπάθησε να συγκρατήσει το όχημα όμως δυστυχώς απώλεσε την ευστάθειά του», ανέφερε στο Live News ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς.

Ο 34χρονος τράπερ στρίβει απότομα το τιμόνι και το αυτοκίνητο καρφώνεται σε κολώνα φωτισμού, χωρίς να υπάρχουν περιθώρια αντίδρασης. Ο διαγνωστικός έλεγχος που αναμένεται να γίνει τις επόμενες μέρες, ίσως δείξει όπως λέει ο κ. Μαδιάς, αν το αυτοκίνητο είχε κάποιο πρόβλημα.

«Ευελπιστούμε να ανακτήσουμε πλήρη στοιχεία για το τι ακριβώς συνέβη σε όλες τις ηλεκτρονικές μονάδες του συστήματος του εγκεφάλου», είπε χαρακτηριστικά.

,Μάλιστα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του πραγματογνώμονα «134 χλμ. ανά ώρα ήταν η ταχύτητά του. Αυτή είναι η πλέον προσεγγίσιμη ταχύτητα εκτροπής του αυτοκίνητου».

Ωστόσο, όπως σημειώνει ο ίδιος, πρόκειται για μια ελέγξιμη ταχύτητα για έναν έμπειρο οδηγό.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Live News:

Διαβάστε ακόμα:

Μίκης Θεοδωράκης: Απούσα η κόρη του, Μαργαρίτα από την τελετή αποχαιρετισμού

Μορφούλα Ντώνα: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο της και τη βάφτιση του γιου της

Μίκης Θεοδωράκης: Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον μεγάλο συνθέτη

Keywords
Τυχαία Θέματα