MTV VMA’s: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks!

Η φετινή χρονιά είναι ξεχωριστή χάρη στον covid 19 και τα events, πρεμιέρες και απονομές βραβείων έχουν ένα διαφορετικό χαρακτήρα. Τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας όπως αποστάσεις και μάσκες. Αλλά οι celebrities είναι εκεί, εξωφρενικά εντυπωσιακές, ίσως περισσότερο από ποτέ.

Η απονομή των βραβείων MTV Video Music Awards 2020 ήταν η πρώτη μετά την εμφάνιση

της πανδημίας και ήταν όλες τους εκεί. Υπέροχες, ακολουθώντας τις τάσεις κατά γράμμα και προσεχτικές.

Εμείς διαλέξαμε τα αγαπημένα μας beatuty looks με πρώτο και καλύτερο εκείνο της Lady Gaga. Δεν θα μπορούσε παρά να είναι η πιο fancy με μια διάφανη, στρογγυλή μάσκα να καλύπτει όλο της το πρόσωπο. Μεταμοντέρνα όπως πάντα, οι φωτογραφίες της έκαναν το γύρο του διαδικτύου μέσα σε λίγα λεπτά.

Δεν έμεινε όμως σ’ αυτό μόνο αφού άλλαξε πολλές μάσκες προστασίας μέσα στη βραδιά τις οποίες συνδύασε με τις δημιουργίες υψηλής ραπτικής. Τα μακριά μαλλιά της ήταν γαλάζια και τα make up looks συγκλονιστικά με την προσωπική της make up artist Sarah Tanno να δίνει ρεσιτάλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Tanno (@sarahtannomakeup) στις 30 Αύγ, 2020 στις 5:19 μμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Tanno (@sarahtannomakeup) στις 31 Αύγ, 2020 στις 10:03 πμ PDT

Miley Cyrus: Τα ξανθά στην απόχρωση της πλατίνας μαλλιά της έκλεψαν την παράσταση. Ήταν sleek και λαμπερά. Τα χείλη της ήταν έντονα και κόκκινα ενώ το βλέμμα της δραματικό χάρη στο winged eyeliner.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus) στις 31 Αύγ, 2020 στις 11:58 πμ PDT

Bella Hadid: Κατάφερε για άλλη μια φορά να τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα. Τα κατάμαυρα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε ένα τέλειο 90’s updo ενώ ο make up artist Evanie Frausto τόνισε τα μάτια της με μαύρο μολύβι και κράτησε το δέρμα της minimal και super λαμπερό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα