Lime green + Κίτρινο: Τα δύο χρώματα που θα φορέσεις ξανά και ξανά όλο το Φθινόπωρο

Η μόδα το φετινό φθινόπωρο αλλά και το χειμώνα που ακολουθεί θα είναι γεμάτη με outfits σε γήινους τόνους αλλά και κάποιες bold αποχρώσεις που θα δώσουν παραπάνω χρώμα στις εμφανίσεις μας.

Ποια είναι τα δύο bold χρώματα που δεν θέλουμε να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας; Το lime green και το κίτρινο είναι δύο must αποχρώσεις που αξίζει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου.

Μάθε να πειραματίζεσαι

με αυτές, παίξε με τους χρωματικούς συνδυασμούς και απόλαυσέ το.

Γιατί να μην αγοράσεις ένα lime green παντελόνι; Τόλμησέ το και φόρεσέ το με ασορτί τοπ και ένα παλτό σε σκούρο τόνο, όπως κάνει η Leonie Hanne.

Yιοθέτησε ένα black look και πρόσθεσε κίτρινες πινελιές για να του δώσεις περισσότερο ενδιαφέρον! Ένα κίτρινο blazer είναι ό,τι πρέπει για την εποχή που διανύουμε.

Μην φοβάσαι να κάνεις κόντρα συνδυασμούς. Δηλαδή τι και αν φοράς ένα ροζ σύνολο που κανονικά θα ταίριαζες με ένα ζευγάρι ροζ ή καφέ γόβες; Κάνε την ανατροπή με ένα ζευγάρι κίτρινες ή lime green μπότες και κέρδισε τις εντυπώσεις πάνω σου.

Επένδυσε σε τσάντες σε παλ τόνους όπως κίτρινο, πράσινο, lime green, μπανανί!

Συνδύασε το τζιν σου με ένα πράσινο top και κάνε την ανατροπή με ένα σακάκι σε neon κίτρινο. Πρόσθεσε τα κατάλληλα αξεσουάρ και είσαι έτοιμη!

Η Leonie Hanne συνδυάζει το baggy jean της με ένα bralette και ένα oversized blazer σε κίτρινο τόνο. Ένα ζευγάρι γόβες με πούπουλα απογειώνουν το look.

Tέλος, επένδυσε σε ένα κοστούμι σε μια από αυτές τις funky αποχρώσεις και θα μας θυμηθείς! Θα το φορέσεις ξανά και ξανά όλη τη σεζόν και θα το ευχαριστηθείς όσο τίποτε άλλο.

Διαβάστε ακόμα: H Φαίη υιοθετεί τις 4 τάσεις…στα prints της σεζόν- Θα τα λατρέψεις!

H Fashion Editor σου δείχνει πώς να μετατρέψεις το καλοκαιρινό σου φόρεμα…σε φθινοπωρινό (VIDEO)

ΑΥΤΕΣ οι 3 τάσεις στα τζιν δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου

Keywords
Τυχαία Θέματα