Kintsugi nails: Είναι εμπνευσμένα από τη διάσημη Ιαπωνική τέχνη και θα σας ξετρελάνουν!

Μια νέα χρονιά είναι εδώ και το beauty look σας επιβάλλεται να ανανεωθεί. Παράλληλα θα ακολουθήσετε όλες τις νέες τάσεις κι εμείς με τη σειρά μας θα σας αποκαλύπτουμε τις πιο ενδιαφέρουσες και ιδιαίτερες.

Ξεκινώντας από τα nail trends που γνωρίζουμε πως αγαπάτε πολύ. Οι ειδικοί έχουν και πάλι απίθανες εμπνεύσεις που θα σας ξετρελάνουν και η σημερινή μας πρόταση έρχεται από την Ιαπωνία. Και

πιο συγκεκριμένα από μια μορφή τέχνης.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι Ιάπωνες όταν σπάει ένα μέρος από το σερβίτσιο τους, δεν το πετάνε. Αντίθετα, το επιδιορθώνουν με τον πιο υπέροχο και εμπνευσμένο τρόπο.

Η τεχνική της επιδιόρθωσης ονομάζεται Kintsugi και εκείνο που κάνουν είναι ενώνουν τα σπασμένα κομμάτια με χρυσό. Με αυτό τον τρόπο τα σερβίτσια τους αποκτούν μια λεπτομέρεια που τους χαρίζει μια πολυτελή λεπτομέρεια.

Αυτό έγκειται στη φιλοσοφία τους που θέλει κάθε τι που σπάει να μπορεί να ξαναγεννηθεί και να γίνει ακόμη πιο όμορφο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TAKAKO (@tugi_masu)

Από την τεχνική του Kintsugi εμπνεύστηκαν οι nail artists προκειμένου να δημιουργήσουν μία ακόμη τάση που είμαστε σίγουρες πως θα σας ενθουσιάσει.

Εμείς βρήκαμε για εσάς τα ωραιότερα kintsugi nails. Εσείς απλά θα αποθηκεύσετε το αγαπημένο σας και θα ζητήσετε από τη nail artist να το δημιουργήσει στο επόμενο ραντεβού σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rock n rose (@rocknrosegirls)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα