Lana Del Rey: Φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο διάσημου περιοδικού χωρίς ίχνος μακιγιάζ και είναι πραγματικά απίθανη!

Κατά τη διάρκεια του lockdown η Lana Del Rey έμεινες σπίτι και όπως οι περισσότερες γυναίκες, celebrities και μη, ασχολήθηκε πολύ με την φροντίδα της επιδερμίδας της ενώ έφτιαχνε μόνη τα μαλλιά της ενώ συνέχισε να υιοθετεί το εμβληματικό της φυσικό make up look.

Αποκάλυψε στους followers την επιδερμίδα της που είναι άψογη αλλά και τα ξανθά, στην απόχρωση της σαμπάνιας, μαλλιά της.

Και τώρα που επέστρεψε στην καθημερινότητα

της, μας εμπνέει για άλλη μια φορά. Κι αυτό, με αφορμή την φωτογράφιση που έκανε για το εξώφυλλο του γνωστού περιοδικού Rolling Stone.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelrey)

Ακόμη και σ’ αυτή την περίπτωση η Del Ray δεν φορά ίχνος μακιγιάζ, ακολουθώντας πιστά την φιλοσοφία της. Μην ξεχνάτε πως έχει κάνει επίσημες εμφανίσεις σε απονομές βραβείων με το ίδιο ακριβώς no makeup look.

Η ίδια μάλιστα σχολίασε δίπλα από την φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: “Just lip gloss”.

Αυτή σημαίνει πως το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποίησε ήταν ένα διάφανο και λαμπερό lip gloss που χάρισε ένα φωτεινό εφέ σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lana Del Rey (@lanadelrey)

Η Lana έχει μαζέψει τα σγουρά μαλλιά της σε ένα χαλαρό bun με τα baby hairs να ανεμίζουν. Τα φρύδια της έχουν τέλειο σχήμα και αναδεικνύουν τα μάτια της με τον πιο γοητευτικό τρόπο.

Κι εμείς θέλουμε να της δώσουμε τα συγχαρητήρια μας. Είναι τολμηρή και πηγή έμπνευσης για όλες μας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η Ρέα Τουτουνζή έκοψε τα μαλλιά της ακολουθώντας την πιο εκκεντρική τάση των celebrities!

Το gender free άρωμα που θα σας ταξιδέψει στο Παρίσι των 60’s!

Keywords
Τυχαία Θέματα