Ονειρεύεστε το πιο καθαρό δέρμα ever; Τότε αντιγράψτε αυτή τη beauty συνήθεια της Emilia Clarke!

Όσον αφορά στις συνήθειες των celebrities σχετικά με την ρουτίνα περιποίησης που ακολουθούν, γνωρίζετε τα πάντα. Δεν έχετε παράπονο από εμάς. Κάθε φορά που μαθαίνουμε ακόμη και την πιο μικρή λεπτομέρεια φροντίζουμε να σας ενημερώνουμε.

Κάποιες είναι στ’ αλήθεια απίστευτες και πολύ χρήσιμες. Κάποιες άλλες πάλι τις αποκαλύπτουμε ώστε να τις αποφύγετε όπως για παράδειγμα ο τρόπος που χρησιμοποιεί η Gwyneth Paltrow την αντηλιακή της κρέμα.

Στο συγκεκριμένο

post όμως έχουμε κάτι πραγματικό πολύ ενδιαφέρον και πρόκειται για την καθημερινή συνήθεια της αγαπημένης μας, Emilia Clarke που πρέπει να ακολουθείτε πιστά από εδώ και στο εξής. 

Αρχικά θέλουμε να τονίσουμε ότι αυτό το κορίτσι πολύ το αγαπάμε. Θεωρούμε πως είναι μια από τις πιο γλυκιές παρουσίες του Hollywood και  από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της.

Πολύ συχνά μοιράζεται με τις θαυμάστριες της λεπτομέρειες από την ρουτίνα περιποίησης. Μην ξεχνάτε άλλωστε πως είναι το πρόσωπο της καμπάνιας γνωστού beauty brand. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Και τώρα έρχεται με μια λεπτομέρεια που σύμφωνα με τους ειδικούς είναι κάτι που πρέπει όλες σας να αντιγράψετε. Η Emilia κάθε πρωί και κάθε βράδυ κάνει διπλό καθαρισμό.

Όπως η ίδια είπε σε μια από τις τελευταίες της συνεντεύξεις έχει ξηρή επιδερμίδα και αυτός είναι ο λόγος που επιλέγει προϊόντα περιποίησης με πλούσια ενυδατικά στοιχεία.

Ιδιαίτερη σημασία όμως δίνει στις φόρμουλες καθαρισμού Αρχικά χρησιμοποιεί το Clinique Take the Day Off Balm που περιέχει λάδι στη σύνθεση του, απομακρύνει κάθε ίχνος μακιγιάζ και ρύπων και αφήνει το δέρμα απαλό και λαμπερό.

Συνεχίζει με ένα γαλάκτωμα καθαρισμού ώστε να εξαφανιστούν ακόμη και τα παραμικρά υπολείμματα και τυχόν λιπαρότητα αλλά και να αποκτήσει η επιδερμίδα της απαλή υφή.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @emilia_clarke

Τώρα λοιπόν γνωρίζετε τι ακριβώς πρέπει να κάνετε από σήμερα κιόλας.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

H Gwyneth Paltrow μόλις έδωσε την χειρότερη συμβουλή ομορφιάς ever! Μην την ακολουθήσετε για κανένα λόγο

To μανικιούρ της Chiara Ferragni είναι η Άνοιξη η ίδια και πρέπει να το αντιγράψετε asap!

Keywords
Τυχαία Θέματα